Studio Confi.Dance

Tijdmachine

za 15 jun 2024 14:00

Bestel

za 15 jun 2024 17:30

Bestel

Onze missie: Let's dance... be Confi.Dance!

Dans alsof er niemand kijkt, terwijl alle ogen op jouw zijn gericht. Volledig vrij, in je eigen element en vol confidance. In Theater De Stoep zetten wij al onze leerlingen in de spotlight met onze jaarlijkse eindvoorstelling.

Dans brengt zo enorm veel vreugde in het leven. Dansen in de woonkamer, dansen in de club, dansen voor de spiegel in het pashokje, dansen onder de sterren of romantisch tijdens een diner. Het kan allemaal. Hoé fijn is het als je ongegeneerd compleet los durft te gaan?! Wij kunnen het je vertellen; het voelt ge-wel-dig! On top of the world. Helemaal in je eigen element. Het geeft je confidance. Wie wil dat nou niet...

Of je nou net je eerste stappen op deze aarde zet, gezellig met je vriendinnetjes geniet van een uurtje dansen in de week, als moeder terug opzoek bent naar jezelf of als 'oudere' dame je stiekeme wens je sexy hakken weer eens aan te doen en je heupen los te gooien voor de spiegel. Het kan allemaal bij ons, tijdens de lessen, bij toffe videoclips en natuurlijk in de theatershow!

Let's dance... be Confi.Dance!