Vergaderzalen

Vergaderen in Spijkenisse

Theater de Stoep is een inspirerende omgeving voor uw vergadering. Spijkenisse kent tal van vergaderlocaties, maar vergaderen in een splinternieuw theater? Dat kan maar één locatie zijn.

Vergaderen in Theater de Stoep Spijkenisse

Het theater in Spijkenisse heeft veel mogelijkheden om uw vergadering nét een beetje extra te geven. Zo maakt u van vergaderen meer dan het uitwisselen van informatie. Zowel vergaderingen met kleine als met grote groepen kunnen terecht in De Stoep. Het theater beschikt naast de twee theaterzalen, over diverse vergaderruimtes en foyers.

Vergaderzalen

Het theater beschikt over twee vergaderzalen. Beide vergaderruimtes zijn voorzien van moderne presentatiemiddelen die gebruikt kunnen worden tijdens het vergaderen.
Boven de VIP-foyer met bar bevindt zich een vergaderzaal met uitzicht op de molen van Spijkenisse. De andere vergaderruimte heeft uitzicht op de entree en foyer van het theater.

Maatwerk

Ook voor vergaderingen levert het theater graag maatwerk.
De vergaderingen kunnen ook uitgebreid worden: combineer uw vergadering met bijvoorbeeld een bedrijfsborrel, het bezoek aan een mooie voorstelling, of een rondleiding door het theater. Dat geeft een extra dimensie aan vergaderen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Manager Horeca en Commerciële zaken:

Anneke Doejaaren: 0181-652220 / verhuur@theaterdestoep.nl