Toegankelijk voor mindervaliden

Theater de Stoep is toegankelijk voor mindervaliden. Er is een personenlift in het gebouw. Tevens is er een invalidentoilet aanwezig.
Indien u gebruik maakt van een rolstoel verzoeken wij u dit te melden bij uw reservering, zodat wij een plaats voor u kunnen vrijmaken in de theaterzaal (beperkte plaatsen). 

In de garage zijn speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden in de nabijheid van de lift en uitgang van de garage.

Rolstoelplaatsen grote zaal
In de grote zaal bevinden de rolstoelplaatsen zich op rij 10, dit is het niveau waarop de bezoekers de theaterzaal binnenkomen. Rijen 1 t/m 9 bevinden zich lager (dus trappen naar beneden). Rijen 11 t/m 16 bevinden zich daarboven. Er zijn maximaal acht rolstoelplaatsen beschikbaar.

Rolstoelplaatsen kleine zaal
In de kleine zaal bevinden de rolstoelplaatsen zich op rij 1, dit is het niveau waarop de bezoekers de theaterzaal binnenkomen. Er zijn twee rolstoelplaatsen beschikbaar. 

Indien deze plaatsen in de loop van het seizoen niet verkocht worden aan bezoekers die gebruik maken van een rolstoel, dan behoudt het theater zich het recht voor om deze plaatsen alsnog te verkopen aan bezoekers die geen gebruik maken van een rolstoel. Uiteraard houden wij deze specifieke plaatsen zo lang mogelijk beschikbaar.

De rolstoelplaatsen kunnen niet geboekt worden via internet. Om een rolstoel in ons stoelenplan in te passen, moeten er stoelen handmatig uit de zaal verwijderd worden. De stoel voor de eventuele andere bezoeker blijft dan vervolgens staan. Omdat dit maatwerk is, helpen onze kassamedewerk(st)ers u graag aan de theaterkassa, telefonisch via 0181-652222 of via mail kassa@theaterdestoep.nl.