Parkeren

In de directe nabijheid van het theater en rondom het winkelcentrum van Spijkenisse is voldoende parkeergelegenheid. Tegenover het theater bevindt zich de Theater Parkeergarage. Adres van de garage: Gorsstraat 22. De Theatergarage is 24 uur per dag geopend. In de garage zijn speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden in de nabijheid van de lift en uitgang van de garage.

Boven de Dirk (supermarkt) bevindt zich eveneens een garage. Adres: Damstraat 27. Deze is tot 22.00 uur geopend maar na 22.00 uur kunt u nog wel uitrijden.

Let op: navigatiesystemen kunnen nog verwijzen naar de oude locatie aan de Groenoordweg. Wij raden u aan voor de juiste navigatie het adres van de garage in te voeren.

Parkeertarieven
U betaalt op maandag t/m zaterdag van 07.00 – 21.00 uur € 0,10 per 6 minuten (€ 1,- per uur) met een starttarief van € 1,- voor het eerste uur. Rijdt u na 21.00 uur de garage binnen dan betaalt u eenmalig € 1,- tot de volgende morgen 07.00 uur (nachttarief).

Op zon- en feestdagen betaalt u van 12.00 – 17.00 uur € 0,10 per 6 minuten, eveneens met een starttarief van € 1,- voor het eerste uur. Daarbuiten betaalt u het nachttarief.

Behalve de betaalautomaten in de hal bij de uitgang bij het theater, bevinden zich ook automaten bij de uitgangen richting de Kopspijker (aan de andere zijde van de garage). Wij verkopen geen parkeerkaarten/uitrijkaarten in het theater.

Let op: kaarten dienen afgerekend te worden in de parkeerautomaten, er zijn geen uitrijkaarten beschikbaar.