Parkeren

In de directe nabijheid van het theater en rondom het winkelcentrum van Spijkenisse is voldoende parkeergelegenheid. Tegenover het theater bevindt zich de Theater Parkeergarage. Adres van de garage: Gorsstraat 22. De Theatergarage is 24 uur per dag geopend. In de garage zijn speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden in de nabijheid van de lift en uitgang van de garage. Klik hier voor een korte handleiding.

(anders dan de naam doet vermoeden is deze garage eigendom van de Gemeente Nissewaard en niet van het theater)

Boven de Dirk (supermarkt) bevindt zich eveneens een garage. Adres: Damstraat 27. Deze is tot 22.00 uur geopend maar na 22.00 uur kunt u nog wel uitrijden.

Parkeertarieven (versie december 2023)
U betaalt op maandag t/m zaterdag van 07.00 – 21.00 uur € 0,10 per 6 minuten (€ 1,- per uur) met een starttarief van € 1,- voor het eerste uur. Rijdt u na 21.00 uur de garage binnen dan betaalt u eenmalig € 1,- tot de volgende morgen 07.00 uur (nachttarief). Zaterdag van 21.00 uur - 12.00 uur (volgende ochtend) € 1,- (ongeacht parkeerduur). Zondag van 17.00 - 07.00 uur (volgende ochtend) € 1,- (ongeacht parkeerduur)

Op zon- en feestdagen betaalt u van 12.00 – 17.00 uur € 0,10 per 6 minuten, eveneens met een starttarief van € 1,- voor het eerste uur. Daarbuiten betaalt u het nachttarief.

TIP
Het betalen van parkeerkosten in de Theater Parkeergarage is ook mogelijk door bij het inrijden (en uitrijden) van de parkeergarage uw betaalpas voor de betreffende lezer bij de in- en uitritautomaat te houden. U krijgt geen parkeerticket en hoeft dus niet in de rij te staan bij de betaalautomaten. Hierdoor kan het wel wat drukker zijn bij het uitrijden van de garage, houdt u daar rekening mee. 

Mocht u problemen ondervinden met het uitrijden van de garage, druk dan op de intercomknop om in contact te treden met de meldkamer van Parkeerbeheer.

Kiest u voor een parkeerticket dan kunt u bij drukte tijdens het afrekenen bij de betaalautomaten in de hal van de parkeergarage, ook betalen bij de automaten bij de uitgangen richting de Kopspijker (aan de andere kant van de garage) en op -2.

Let op: kaarten dienen afgerekend te worden in de parkeerautomaten, alleen pinnen, er zijn geen uitrijkaarten beschikbaar.