Zaalplattegronden

 De grote zaal beschikt over 650 stoelen, waarvan er 189 zich op het balkon bevinden.

 

 

 De kleine zaal beschikt over 200 zitplaatsen in een tribuneopstelling.

 

Hieronder ziet u de indeling van onze Grote Zaal, rekening houdend met anderhalve meter afstand. De donkerblauwe plaatsen zijn de stoelen die gebruikt worden, de witte plaatsen blijven ongebruikt. Bij Kindervoorstellingen worden de witte plaatsen gebruikt voor de kinderen omdat deze geen 1,5 meter afstand hoeven te houden van elkaar of andere volwassenen.

De kaarten voor de voorstellingen tot en met december worden ongeplaceerd verkocht  in tijdsloten en bezoekers worden op de middag of avond zelf op volgorde van binnenkomst naar hun plaats verwezen.

De Grote Zaal is verdeeld in 3 tijdsloten. Een tijdslot bestaat uit een aantal rijen (bij de Grote Zaal bijvoorbeeld: rij 1 tm 9, rij 10 tm 16 en het balkon) en het tijdslot geeft een begin en eindtijd aan om de zaal binnen te komen. Op uw ticket staat bijvoorbeeld: tijdslot 2, rij 1 tm 9, inloop 19.45 – 20.00 uur. Zo proberen wij het publiek geleidelijk de zaal (en het theater) in te laten komen zodat het niet te druk wordt op bepaalde punten. Het kan dan wel voorkomen dat u al 30 minuten voor aanvang in de zaal plaats moet nemen maar dat is dan op het balkon in de grote zaal. Het balkon wordt alleen opengesteld bij de voorstellingen waarbij de zaal beneden al vol zit dus bij de populaire voorstellingen. Als u eerder komt dan het tijdslot aangeeft, moet u dus nog even wachten in de foyer (maar liever hebben we daar natuurlijk zo min mogelijk mensen tegelijk) en als u later komt, kan het zijn dat u later geplaceerd wordt (als de zaal is uitverkocht) of in een ander tijdslot wordt geplaatst.

Heeft u naar aanleiding hiervan nog andere vragen? Op deze pagina treft u veel informatie over de nieuwe situatie en ook een aantal veelgestelde vragen. Wanneer uw vraag daar niet wordt beantwoord, kunt u uw vraag per mail stellen: kassa@theaterdestoep.nl.

Aantal beschikbare plaatsen in de Grote Zaal is 189 waarvan 2 rolstoelen met begeleiders.

Hieronder ziet u de indeling van onze Kleine Zaal, rekening houdend met anderhalve meter afstand. De donkerblauwe plaatsen zijn de stoelen die gebruikt worden, de witte plaatsen blijven ongebruikt. Bij Kindervoorstellingen worden de witte plaatsen gebruikt voor de kinderen omdat deze geen 1,5 meter afstand hoeven te houden van elkaar of andere volwassenen.

De kaarten voor de voorstellingen tot en met december worden ongeplaceerd verkocht  in tijdsloten en bezoekers worden op de middag of avond zelf op volgorde van binnenkomst naar hun plaats verwezen.

De Kleine Zaal is verdeeld in 2 tijdsloten. Een tijdslot bestaat uit een aantal rijen (bij de Kleine Zaal bijvoorbeeld: rij 1 tm 5, rij 6 tm 10) en het tijdslot geeft een begin en eindtijd aan om de zaal binnen te komen. Op uw ticket staat bijvoorbeeld: tijdslot 2, rij 1 tm 5, inloop 19.15 – 19.30 uur. Zo proberen wij het publiek geleidelijk de zaal (en het theater) in te laten komen zodat het niet te druk wordt op bepaalde punten. Het kan dan wel voorkomen dat u al 30 minuten voor aanvang in de zaal plaats moet nemen. Als u eerder komt dan het tijdslot op uw kaarten aangeeft, moet u dus nog even wachten in de foyer (maar liever hebben we daar natuurlijk zo min mogelijk mensen tegelijk) en als u later komt, kan het zijn dat u later geplaceerd wordt (als de zaal is uitverkocht) of in een ander tijdslot wordt geplaatst.

Heeft u naar aanleiding hiervan nog andere vragen? Op deze pagina treft u veel informatie over de nieuwe situatie en ook een aantal veelgestelde vragen. Wanneer uw vraag daar niet wordt beantwoord, kunt u uw vraag per mail stellen: kassa@theaterdestoep.nl.

Aantal beschikbare plaatsen in de Kleine Zaal is 66 waarvan 1 rolstoel met begeleider.