Stoep Kanskaart

Kans! Één van de kaarten van het spel Monopoly. Met deze kaart kan het alle kanten op gaan. De ene keer moet je iets betalen, de andere keer krijg je iets en soms kun je er gratis de gevangenis mee verlaten. Hoe dan ook, je kunt het vooraf niet voorspellen. Zo gaat het ook met onze Stoep Kanskaart!

Hoe werkt het?

  • U schaft via de link hieronder een Kanskaart aan voor een kans in seizoen 2024/25, geldig voor 1 persoon a € 5,- of voor 2 personen a € 10,-. Dit kan online of aan de kassa van het theater.
  • U krijgt deze kaart als hardcopyticket mee aan de kassa of thuisgestuurd wanneer u online bestelt.
  • Iedere eerste week van de maand zullen wij voor een aantal verschillende voorstellingen in die maand kaarten weggeven door uit alle Kanskaarten een trekking te houden. De winnaars ontvangen per mail bericht. Bent u de gelukkige? Dan kunt u voor de voorstelling, tegen inlevering van uw kanskaart en op vertoon van uw legitimatie aan de kassa uw ticket afhalen en vervolgens de voorstelling gaan bezoeken. Zolang u de Kanskaart bezit, maakt u dus elke maand kans!
  • De trekking verloopt volledig willekeurig. U kunt vooraf geen genre aangeven of voorstellingen in-/uitsluiten. Wilt u de gewonnen voorstelling niet bezoeken, dan is dat uiteraard geen probleem. U behoudt in dat geval uw Kanskaart en maakt de volgende ronde opnieuw kans.
  • Heeft u uw Kanskaart ingeleverd tegen de gewonnen kaart(en) en wilt u vaker meedoen, dan kunt u via de link hieronder opnieuw een kanskaart kopen!

De laatste trekking voor seizoen 2023/24 heeft inmiddels plaats gevonden.

U kunt nu al een Kanskaart kopen voor seizoen 2024/25. (Let wel: de Kanskaart telt niet mee als voorstelling voor de Vriendschap). De eerste trekking vindt plaats eind september 2024.

Koop hier uw Kanskaart seizoen 24/25 voor 1 persoon!

Koop hier uw Kanskaart seizoen 24/25 voor 2 personen!