Route en bereikbaarheid

Bezoekt u dit seizoen een concert in het witte kerkje van Simonshaven? Klik hier voor de route informatie.

Bereikbaarheid
Theater de Stoep bevindt zich aan de buitenrand van het winkelcentrum in Spijkenisse aan het Theaterplein 1 met in de nabijheid verschillende restaurants en cafés.

Openbaar vervoer
Het theater is bereikbaar met openbaar vervoer. Metrostation Spijkenisse Centrum is op 10 minuten loopafstand van het theater. Wilt u met de bus naar het theater, dan zijn er meerdere opties. Neem vanaf Metrostation Spijkenisse Centrum lijn 81 (richting De Elementen) en stap uit bij halte J.M den Uyllaan. Vanaf daar is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar het theater. Tevens kunt u lijn 85 (richting Metro Akkers) nemen, stap dan uit bij halte Vredehofplein. Vanaf daar is het nog ongeveer 7 minuten lopen naar het theater. Tot slot kunt u bus 87 (richting Halfweg) nemen, stapt u dan uit bij halte Eerste Heulbrugstraat. Vanaf daar is het nog ongeveer 6 minuten lopen.

Fietsenstalling
Het is in het winkelcentrum van Spijkenisse en dus ook bij het theater niet toegestaan om fietsen te stallen. In de directe nabijheid van het theater bevinden zich twee fietsenstallingen: één aan de Damstraat 21 (naast de Dirk supermarkt) en één aan de Oostkade 22. Beide stallingen zijn 24 uur per dag geopend, voorzien van camerabewaking en gratis.

Route
Via Botlektunnel/Hartelbrug:
Vanaf de A15 afrit 16, Spijkenisse/Geervliet nemen. Na de Hartelbrug op de T-splitsing linksaf de Groene Kruisweg op. Op de rotonde de Groene Kruisweg blijven volgen, richting ‘ring, centrum en ziekenhuis’. Bij het vijfde kruispunt rechtsaf richting ‘centrum en ziekenhuis’ de Schenkelweg op. Bij de tweede verkeerslichten rechtsaf, meteen weer rechts en na 200 meter vindt u aan uw rechterkant de Theatergarage.

Via Hoogvliet/Spijkenisserbrug:
Komend vanaf de Beneluxtunnel of Rotterdam-Zuid afrit 17, Hoogvliet nemen. In Hoogvliet richting Spijkenisse aanhouden. Na de Spijkenisserbrug bij de eerste verkeerslichten linksaf, de Schenkelweg op. Bij de tweede verkeerslichten rechtsaf, meteen weer rechts en dan rijdt u na 200 meter de Theatergarage tegemoet.

 

Parkeren