Start kaartverkoop

Start verkoop seizoen 2024/25

Data worden op een later moment bekend gemaakt!

Vrienden van seizoen 2023/24 krijgen voorrang op de start kaartverkoop. Om van deze voorrang gebruik te kunnen maken ontvangen zij voor die tijd meer informatie per e-mail. 

Lees hier meer over de voordelen als Vriend van Theater de Stoep!

 

Bestelmogelijkheden

Via www.theaterdestoep.nl 

Via onze website bestelt u eenvoudig en snel uw kaarten. U betaalt via ideal of creditcard en daarna kunt u de e-tickets uitdraaien of de kaarten in de Close App ontvangen. U kunt ook betalen met (Podium)cadeaukaart en tegoedbon.

Via onze kassa
Bezoekers die een rolstoelplaats in ons theater willen boeken, worden verzocht via onze kassamedewerkers te reserveren. Telefoonnummer 0181-652222; tijdens reguliere openingstijden. Alle overige bezoekers worden verzocht hun tickets via www.theaterdestoep.nl boeken.

Aanvragen via e-mail worden niet in behandeling genomen.

Heeft u vragen of lukt het niet met uw bestelling via internet, dan kunt u bellen met het kassanummer 0181-652222 (tijdens reguliere openingstijden).

Reserveren rolstoelplaatsen
Het reserveren van rolstoelplaatsen kan alleen via onze kassa (0181-652222). Om een rolstoel in ons stoelenplan in te passen (op rij 10 Grote Zaal en rij 1 Kleine zaal) moeten er stoelen handmatig uit de zaal verwijderd worden. De stoel voor de eventuele andere bezoeker blijft dan vervolgens staan. Omdit dit maatwerk is, kunnen deze plaatsen niet via onze website geboekt worden. Deze plaatsen zijn uitsluitend bedoeld voor bezoekers die gebruik maken van een rolstoel. Scootmobielen worden niet toegelaten tot de zaal. 

Maximum aantal kaarten per voorstelling
Het maximum aantal te bestellen kaarten is tien per voorstelling, tenzij anders is aangegeven.

Betalen met theater-/tegoedbonnen of cadeaukaart
U kunt in ons theater betalen met theater-/tegoedbonnen of Podium Cadeaukaart. Via internet kunt u ook rechtstreeks betalen met de cadeaukaart (gestapelde betaling mogelijk) en tegoedbon. Betalen met de tegoedbon vindt tijdens het bestelproces plaats (vouchercode invullen), betalen met de podiumcadeaukaart gebeurt in het betaalscherm.

Betalen met creditcard
In ons theater en via de website is het mogelijk om met creditcard te betalen. Het BTW-nummer van de gemeente Nissewaard is NL823890478B01 en het KVK-nummer is 62252046. 

 

Overzicht orderkosten Losse Kaartverkoop vanaf 2 januari 2024

1 ticket:  € 2,-
2 tickets: € 4,-
Vanaf 3 tickets max € 5,- orderkosten

Algemene kosten per handeling

Wijzigingen op bestellingen € 3,50
Aanvragen kopiekaarten € 3,50
Op verzoek toezenden tickets € 3,50
Ruilen van kaarten / tegoedbon tot 48 uur voor de voorstelling € 3,50 per kaart
Ruilen van kaarten / tegoedbon vanaf 48 uur tot 3 uur voor de voorstelling € 5,- per kaart

Let op: in ons theater kan er alleen via pin betaald worden, zowel bij de theaterkassa als in de horeca.