Losse kaartverkoop

De losse kaartverkoop start op dinsdag 21 mei om 13.30 uur. 

Bezoekers van seizoen 2018/2019 ontvangen de nieuwe brochure thuis.

Wanneer u 4 voorstellingen of meer besteld voor 1 juli 2019 wordt u gratis Vriend van Theater de Stoep.
Lees hier meer over de voordelen!

Bestellen kan op de volgende 3 manieren:

Via www.theaterdestoep.nl (u kiest zelf uw stoel in de zaal!)
Via onze website bestelt u eenvoudig en snel uw kaarten. U kunt zelf uw stoel in de zaal uitzoeken. Indien u hiervan geen gebruik maakt, dan wijst het kaartverkoopsysteem u de beste plaats toe op dat moment. U betaalt via ideal of creditcard en u kunt desgewenst e-tickets uitdraaien. Administratiekosten: € 3,50 per bestelling. Ontvangt u liever hardcopy tickets via de theaterkassa dan wordt er € 3,50 extra in rekening gebracht. U kunt ook betalen met Podium Cadeaukaart en tegoedbon.

Telefonisch via 0181-652222
Onze kassamedewerk(st)ers boeken de kaarten graag voor u. U bespreekt met haar/hem wat voor u de beste plaats is. Administratiekosten € 3,50 per bestelling. Kaarten dienen binnen 14 dagen te worden betaald aan de kassa of u kunt het bedrag binnen 14 dagen overmaken op bankrekeningnummer NL69RABO0360583024 of desgewenst betalen via de door ons toegestuurde betaallink (ideal). Niet tijdig afgehaalde/ betaalde kaarten gaan opnieuw in de verkoop. Raakt de voorstelling uitverkocht dan wordt u verzocht uw kaarten direct af te rekenen. Voor het op verzoek toezenden van toegangskaarten brengen wij € 3,50 in rekening. Vindt de voorstelling binnen twee weken na uw reservering plaats, dan kunt u uw kaarten tot een half uur voor aanvang van de voorstelling afhalen.

Aan de theaterkassa
U kunt rechtstreeks aan de theaterkassa (Theaterplein 1, Spijkenisse) uw toegangskaarten kopen. Administratiekosten €3.50 per bestelling.

Betalen met creditcard
Vanaf heden is het mogelijk om met een creditcard in ons theater te betalen. Ook uw toegangskaarten kunt u met een creditcard betalen, zowel aan de theaterkassa als online. Het BTW-nummer van de gemeente Nissewaard is NL823890478B01 en het KVK-nummer is 62252046.

Rolstoelplaatsen
In de grote zaal van ons theater bevinden de rolstoelplaatsen zich op rij 10, dit is het niveau waarop de bezoekers de theaterzaal binnenkomen. Rijen 1 t/m 9 bevinden zich lager (dus trappen naar beneden). Rijen 11 t/m 16 bevinden daar boven. Er zijn maximaal 8 rolstoelplaatsen beschikbaar.
In de kleine zaal bevinden de rolstoelplaatsen zich op rij 1, dit is het niveau waarop de bezoekers de theaterzaal binnenkomen. Er zijn twee rolstoelplaatsen beschikbaar.

De rolstoelplaatsen kunnen niet geboekt worden via internet. Onze kassamedewerk(st)ers helpen u graag aan de theaterkassa of telefonisch via 0181-652222.