Op de dag van uw voorstelling

Welkom in Theater de Stoep!

U heeft kaarten gereserveerd voor een (of meerdere) voorstelling(en)/evenement(en) in ons theater. Wij zien uit naar uw bezoek! Graag brengen wij u op de hoogte van een aantal zaken die voor u van belang kunnen zijn.

Bereikbaarheid (OV, fiets, auto)
Klik hier voor de bereikbaarheid met het OV, per fiets of met de auto. Gedurende de Corona-periode adviseren wij u zoveel mogelijk op eigen gelegenheid naar het theater te komen en het openbaar vervoer te mijden.

Parkeren
In de directe nabijheid van het theater en rondom het winkelcentrum van Spijkenisse is voldoende parkeergelegenheid. Klik hier voor meer informatie.

Voorafgaand aan de voorstelling
De aanvangstijd van de voorstelling staat vermeld op uw kaartje. Gedurende de Corona-periode wordt er gewerkt met tijdsloten om het aantal bezoekers dat zich tegelijk in de foyer bevindt te beperken. Uw tickets worden bij binnenkomst gescand.

Mocht u te laat in het theater arriveren, dan wordt een geschikt moment afgewacht om de zaal te betreden, wanneer het de artiest(en) en het publiek zo min mogelijk stoort. Helaas is naplaatsen niet altijd mogelijk.

Pauzeconsumptie & garderobe inbegrepen
Gedurende de Corona-periode zal de garderobe gesloten zijn. Wij verzoeken u jassen zoveel mogelijk thuis of in de auto te laten. Heeft u uw jas aan, dan kunt u uw jas gedurende deze periode meenemen de zaal in. Voorstellingen worden tijdens deze periode gespeeld zonder pauze.

Restaurants
In de directe omgeving van Theater de Stoep bevinden zich diverse restaurants waar u voorafgaand aan de voorstelling een hapje kunt eten. Klik hier voor de verschillende mogelijkheden.

Speciale voorzieningen
Wanneer u gebruik wilt maken van speciale voorzieningen (bijvoorbeeld een rolstoelplaats), belt u dan met onze kassa op telefoonnummer: 0181 – 652222. U kunt ook mailen naar kassa@theaterdestoep.nl. Onze medewerkers proberen u zo goed mogelijk te helpen.

Het theater beschikt ook over ringleidingen voor slechthorenden. Deze kunt u afhalen bij de garderobe voorafgaand aan de voorstelling. Wij verzoeken u daar aan te geven of u in de Grote Zaal of Kleine Zaal een voorstelling bezoekt. Dit i.v.m. de verschillende systemen.

Het theater beschikt over een mindervalidentoilet.

Voor de allerkleinsten zijn verschoningstafels aanwezig in het mindervalidentoilet. Ook verstrekt ons theater gratis stoelverhogers tijdens jeugdvoorstellingen of evt. op verzoek.

In de garage zijn speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden in de nabijheid van de lift en uitgang van de garage.

Openingstijden receptie en kassa:
Klik hier voor de openingstijden receptie en kassa.

Wij wensen u een fijne voorstelling
________________________________________