Op de dag van uw voorstelling

Welkom in Theater de Stoep!

U heeft kaarten gereserveerd voor een (of meerdere) voorstelling(en)/evenement(en) in ons theater. Wij zien uit naar uw bezoek! Graag brengen wij u op de hoogte van een aantal zaken die voor u van belang kunnen zijn.

Bereikbaarheid (OV, fiets, auto)
Klik hier voor de bereikbaarheid met het OV, per fiets of met de auto.

Parkeren
In de directe nabijheid van het theater en rondom het winkelcentrum van Spijkenisse is voldoende parkeergelegenheid. Klik hier voor meer informatie.

Voorafgaand aan de voorstelling
De aanvangstijd van de voorstelling staat vermeld op uw kaartje. Het theater is geopend vanaf een uur voor aanvang. Wij ontvangen u vanaf dat tijdstip graag in de foyer waar u een drankje kunt gebruiken. Op uw kaartje is vermeld in welke zaal de voorstelling plaats vindt. Uw ticket wordt aan de zaal gescand.
Mocht u te laat in het theater arriveren, dan wordt een geschikt moment afgewacht om de zaal te betreden, wanneer het de artiest(en) en het publiek zo min mogelijk stoort. In sommige gevallen kan dit pas na de pauze zijn.

Pauzeconsumptie & garderobe inbegrepen
Klik hier voor informatie over de pauzeconsumptie en garderobe

Restaurants
In de directe omgeving van Theater de Stoep bevinden zich diverse restaurants waar u voorafgaand aan de voorstelling een hapje kunt eten. Klik hier voor de verschillende mogelijkheden.

Speciale voorzieningen
Wanneer u gebruik wilt maken van speciale voorzieningen (bijvoorbeeld een rolstoelplaats), belt u dan met onze kassa op telefoonnummer: 0181 – 652222. Onze medewerkers proberen u zo goed mogelijk te helpen.

Het theater beschikt ook over ringleidingen voor slechthorenden. Deze kunt u afhalen bij de garderobe voorafgaand aan de voorstelling. Wij verzoeken u daar aan te geven of u in de Grote Zaal of Kleine Zaal een voorstelling bezoekt. Dit i.v.m. de verschillende systemen.

Het theater beschikt over een mindervalidentoilet.

Voor de allerkleinsten zijn verschoningstafels aanwezig in het mindervalidentoilet. Ook verstrekt ons theater gratis stoelverhogers tijdens jeugdvoorstellingen of evt. op verzoek.

In de garage zijn speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden in de nabijheid van de lift en uitgang van de garage.

Openingstijden receptie en kassa:
Klik hier voor de openingstijden receptie en kassa.

Wij wensen u een fijne voorstelling
________________________________________