Extra rondom voorstellingen

Zondagmiddag Muziekcafé
Welkom in het Muziekcafé van Theater de Stoep!
Op een aantal zondagen wordt de kleine zaal omgetoverd tot een gezellig café met tafeltjes en stoeltjes. De bar is geopend! U kunt deze zondagmiddagen genieten van verschillende gezelschappen en verschillende stijlen. Zie programma voor de betreffende voorstellingen. Deze zijn ook te boeken in de serie Jazz & Klassiek (4 voorstellingen voor € 40,-)!

Lunchconcerten
Op een aantal woensdagmiddagen van medio januari tot begin mei wordt er gedurende de lunchpauze (12.45 – 13.30 uur) een lunchconcert gegeven in de kleine zaal van Theater de Stoep. De kosten voor deze concerten, slechts € 5,- per persoon inclusief kopje koffie / thee. Het merendeel van deze concerten wordt verzorgd door musici van Codarts Rotterdam. Zie programma voor de betreffende voorstellingen.

Peuterochtend
Meerdere keren per seizoen kunt u in De Stoep een peuterochtend bezoeken. Een voorstelling speciaal voor de allerkleinsten op zondagmorgen in de kleine zaal en in de foyer staat speelgoed klaar en zijn kleurplaten ed aanwezig. In het mindervalidentoilet is een verschoningstafel aanwezig!

Kinderfeestje vieren
Verjaardagsfeestje voor kinderen t/m 12 jaar

Ben jij jarig en zoek je nog een leuke plek om je kinderfeestje te vieren? Kom dan met al je vriendjes en vriendinnetjes naar het theater voor een leuke of spannende jeugdtheatervoorstelling in Theater de Stoep! Naar een voorstelling gaan is al een feest op zich, maar je kunt je feestje ook uitbreiden met pannenkoeken of patat eten aan je eigen versierde verjaardagstafel. Omdat je jarig bent, krijg jij van ons je theaterkaartje gratis en er ligt een cadeautje voor je klaar.