Voorstelling uitverkocht / Voorstelling geannuleerd / Ruilingen / Kaarten zoek?

Is de voorstelling die u wilt bezoeken uitverkocht?
Sommige voorstellingen raken snel uitverkocht. Bij de uitverkochte voorstelling op de website verschijnt de knop 'wachtlijst'. Hiermee kunt u zich op de wachtlijst registreren. Zodra er kaarten beschikbaar komen, benaderen wij deze wachtlijst per mail op volgorde van inschrijving.

Is de voorstelling die u zou bezoeken geannuleerd?
Helaas komt het soms voor dat door onvoorziene omstandigheden een voorstelling wordt geannuleerd. Het theater zal er in dergelijke gevallen alles aan doen u tijdig te informeren. Het is daarom van belang dat ons theater beschikt over juiste gegevens als o.a. telefoonnummer/e-mailadres. In geval van annulering door ons theater wordt de toegangsprijs inclusief administratiekosten teruggestort op uw rekening.

Is de voorstelling die u zou bezoeken geannuleerd èn verplaatst naar een nieuwe datum?
Ook in dit geval zal het theater er uiteraard alles aan doen om u tijdig te informeren. Het is daarom van belang dat ons theater beschikt over juiste gegevens als o.a. telefoonnummer/e-mailadres.
Vervolgens ontvangt u een e-mail met de nieuwe speeldatum van de voorstelling en de mogelijkheid om kaarten terug te geven tot een bepaalde datum als u de voorstelling niet kunt bezoeken op de nieuwe speeldatum. Het theater stort dan de toegangsprijs inclusief administratiekosten terug op uw rekening. Na de aangegeven datum in de mail/brief gelden de standaard voorwaarden voor ruilingen (zie hieronder).

Wilt u toegangskaarten teruggeven/ruilen?

Voor Vrienden 2022/2023 geldt: U betaalt GEEN administratiekosten voor ruilen of annuleren van kaarten tot en met een week voor de speeldatum van de betreffende voorstelling. U kunt kiezen voor een andere voorstelling of een tegoedbon.

Vriend 2022/2023 en kaarten teruggeven / ruilen binnen een week voor de speeldatum / geen Vriend 2022/2023 dan zijn de kosten als volgt:

Tot 48 uur voor de voorstelling kunnen gekochte kaarten omgeruild worden voor een andere voorstelling of voor een tegoedbon. Kosten zijn € 3,50 per kaart. 

Vanaf 48 uur tot 3 uur voor de voorstelling kunnen gekochte kaarten omgeruild worden voor een andere voorstelling of voor een tegoedbon. Kosten zijn 5,- per kaart.

Uitzondering: voor kaarten tot € 8,- berekenen we € 1,75 per ticket ruilingskosten (tot 3 uur voor de voorstelling).

Let op: alleen de bezoeker die de kaarten heeft gereserveerd (koper) kan deze omruilen; de tegoedbon wordt altijd verzonden aan de koper omdat de kaarten op zijn/haar naam zijn gereserveerd, ook tickets voor een andere voorstelling komen op naam van de oorspronkelijke koper te staan.

Kaarten retourneren kan zowel aan de kassa als telefonisch (0181-652222) tijdens onze kassa-uren overdag (van maandag t/m vrijdag). Tijdens de kassa-openingstijden voorafgaand aan de voorstellingen is dit helaas niet mogelijk. Restitutie en achteraf inleveren van kaarten is niet mogelijk. Verzoeken via e-mail worden niet in behandeling genomen.

Tegoedbon verloopt bijna, wat nu?
Een tegoedbon is geldig tot 1 jaar na uitgifte. Wanneer uw tegoedbon bijna verloopt, bestaat de mogelijkheid de tegoedbon te verlengen. Dit kan met 6 maanden voor € 3,50 via onze theaterkassa. Wij geven geen geld terug op een tegoedbon.

Bent u uw toegangskaarten kwijt?
Bij de kassa kunt u kopiekaarten aanvragen. Kosten bedragen € 3,50 per handeling. Dit kan alleen als uw aankoop geregistreerd staat in ons reserveringssysteem. Geef dus bij uw reservering altijd uw naam en volledige adres op.