Verhuuractiviteiten

Onderstaande relaties huurden eerder onze locatie

Gemeente Nissewaard

Gemeente Hellevoetsluis

Inqbate

Ondernemers Federatie Spijkenisse

Rijnmond Business

BP raffinaderij Rotterdam

Shell

CJG Rijnmond - Judith Douenburg: Twee dagen achter elkaar namen 170 medewerkers van het Centrum voor Jeugd en Gezin Rijnmond overdag de foyer van het theater over. Mede dankzij de fijne locatie, de goede catering en het deskundige personeel van theater De Stoep kijken wij terug op een geslaagd evenement. Alles was goed geregeld, we zijn heel tevreden. Daarom komen we graag nog een keer terug én raden we iedereen deze locatie aan.

Desso

Mink Beauty

MRDH

PersC

Rabobank Voorne Putten - Mary van Langevelde: Mooie locatie, goede parkeergelegenheid, alles in huis.

Reinis

De Rijke - Onlangs een prima georganiseerde nieuwjaarsborrel gehad in dit Theater. Prima locatie, goede organisatie, lekkere hapjes en drankjes. Voor herhaling vatbaar.

Neste

Charles de Foucauld Mavo

De Ring van Putten

Penta College Scala Rietvelden

Zadkine Veiligheidsacademie

Dansschool Arabesque

Dansstudio Pikeur - Kimberley Pikeur : Geweldige samenwerking! Bij vragen was er altijd iemand van de organisatie die mij daarbij kon helpen. Super ervaring gehad tijdens mijn theatershow.

Ellements coverband - Bianca Goenee: Prachtige locatie, goede faciliteiten en klantgerichte service. Heldere afspraken, die nagekomen worden en tijdens het evenement prima ondersteuning.

Havenkoor Niks Waard

Het randstedelijk mannenkoor

Musicalkoor Happy Together

MusicAll Spijkenisse

Opera2Day

Popkoor Singing Beat

Sound Waves

Symfonisch Blaasorkest Spijkenisse

Hospice de Waterlelie - Sandy Boender: Een prachtig symposium gehad in theater de Stoep in verband met ons 10 jarig bestaan. Wat een fijne lokatie en prettige sfeer. Dank voor de goede opvang van onze gasten!

Stichting Kinderhulp Voorne Putten

Vluchtelingenwerk Maasdelta

De Nieuwe Brug - Op zaterdag 17 juni 2017 heeft Stichting De Nieuwe Brug haar 40 jarig jubileum gevierd in Theater De Stoep. Met ruim 400 gasten waar een groot deel een beperking heeft, heeft Theater De Stoep door haar zeer klantvriendelijke houding, het meedenken in oplossingen, er een echt "feest" van helpen maken. Dank aan allen die zich hiervoor hebben ingezet.

Visser & Smit Hanab  - mooie locatie, goed personeel en goede organisatie

Stichting Welzijn Ouderen - Patricia Voogd: 200 bezoekers mogen verwelkomen in Theater De Stoep voor het symposium "De kracht van beleving" en de viering van het 10-jarig bestaan van het Alzheimer Café Spijkenisse. Locatie, catering en begeleiding waren prima verzorgd!