Programma

Kluun live

Help, ik heb een puber!

Kluun neemt je aan de hand van zijn eigen puberteit én die van zijn kinderen mee langs alle obstakels die pubers onderweg tegenkomen. Dit is een show voor iedereen die thuis een puber, een pre-puber of een postpuber heeft. Of wie er zelf ooit eentje was. Een feest, of misschien beter een hel van herkenning.

komedie

do 17 okt 2024 20:15

EEN MAN EEN MAN

EEN MAN EEN MAN is terug! Deze vileine komedie van Kees Prins en Roel Bloemen heeft eerder zeer succesvol door Nederland getoerd. Nu zal dit hilarische en scherpe stuk te zien zijn met komisch zwaargewichten Peter Heerschop en Peter Blok in de hoofdrollen.

komedie

za 2 nov 2024 20:15

Een Rits Te Ver 2.0

Pretpakhuis

Harrie is terug. En hoe! Deze topkomedie van Jon van Eerd is eindelijk weer te zien in uw theater. Deze hilarische voorstelling die zich rond een dolkomisch verhaal op camping de Wielewaal afspeelt, is volledig in een nieuw jasje gestoken. Hij is nóg sneller, nóg grappiger, nóg hysterischer en helemaal van deze tijd!

komedie

vr 15 nov 2024 20:15

Casa Mia

Een muzikale komedie met liters limoncello. Casa Mia belooft hét vriendinnenuitje van het seizoen te worden. Salute!

komedie

wo 15 jan 2025 20:15

Supergaande Live

Supergaande is een waar begrip binnen de Nederlandse popcultuur en is al jaren niet meer weg te denken van alle social media platformen. Nesim, Qucee, Fraasie en Ta Joela gaan hun vertrouwde omgeving van het internet inruilen voor het toneel... Supergaande gaat namelijk de theaters in!

komedie

vr 24 jan 2025 20:15

Een nacht in de Efteling

Pretpakhuis en Efteling

Dit is een niet te missen, unieke samensmelting van de betovering en verwondering uit de Efteling tot een hysterisch grappige achtbaan van idiote misverstanden, spannende achtervolgingen en kolderieke belevenissen zoals je die van Jon van Eerd gewend bent.

komedie

za 22 feb 2025 19:30