Musical All Stars

wo 9 okt 2024 20:15

Bestel

Voor alle die-hard musicalfans!

De line up bestaat o.a. uit Nurlaila Karim (o.a. TINA - De Tina Turner Musical & The Bodyguard), René van Kooten (o.a. MAMMA MIA! & Les Miserables), Brigitte Heitzer (o.a. Evita & MAMMA MIA!). Yoran de Bont (o.a. Les Miserables & Grease) De laatste twee solisten worden op een later moment bekend gemaakt. Zij worden ondersteund door een live band.

Musical All Stars biedt een unieke ervaring voor zowel die-hard musicalfans als mensen die op zoek zijn naar een avond vol muziek en entertainment. Op het podium staan zes getalenteerde musicalsolisten die hun sporen verdiend hebben met rollen in diverse musicalproducties. Samen brengen zij de meest iconische nummers uit de musicalgeschiedenis ten gehore, variërend van tijdloze klassiekers tot moderne hits. Maar ook de onbekendere musicalnummers zullen de revue passeren.

Mis deze kans niet om de magie van musicals te ervaren! Of je nu geniet van de klassiekers uit de gouden dagen van Broadway of de moderne hits van het West End, deze voorstelling neemt je mee op een reis door de rijke geschiedenis van musicaltheater.