Ricky Risolles

"Dat heeft zo'n Indo tòg niet nodig..."

za 15 feb 2025 15:00

Bestel

Waarom gooien Indo’s nooit wat weg, duurt afscheid nemen minimaal 1,5 uur en monden simpele discussie vaak uit tot familieruzies? Als je antwoord wil op deze vragen kom dan vooral niet naar deze show, want Ricky Risolles is terug!

Na een megasuccesvolle tour van zijn tweede theatershow “Dat heeft zo’n Indo tòg niet nodig…” gaat Ricky opnieuw het land in. Met een mix van stand-up comedy, cabaret, theater en muziek neemt hij je wederom mee op een on-Indische manier. Snel, gevat, hard en liefdevol. Hij is de Satisfyer die je nooit hoeft op te laden. Ricky Risolles sloopt het beeld dat de Indo alleen maar kan floreren op de achtergrond en nèt als op een eerste date, gaat hij ook nu weer graag met zijn billen bloot.

Geflankeerd en geflambeerd door Tante Eus (Yvonne Groeneveld) en Laurens van Wessel (producer Frans Bauer) vertelt hij aan de hand van waargebeurde verhalen en een hoog grapgehalte, hoe hij de spoken in zijn eigen hoofd te lijf gaat. Nieuw- en laatkomer Peter Warlich sluit dit keer aan als muzikant om de boel compleet te maken. Als een eenheid van super antihelden sparen ze daarbij niemand noch zichzelf. Waar zijn vorige show ging over verbinding, gaat zijn nieuwe show over groei en angst. Dus laat vooral je ego thuis bij je verwachting en neem je zelfspot mee, dan ga je gegarandeerd een heerlijke voorstelling tegemoet. En… niet alleen voor Indo’s!

Rondom de show is er verse en authentieke snacks van Toko Naga verkrijgbaar maar er kan ook een Indisch buffet bijgeboekt worden om het dagje theater compleet te maken. Let op: voor het buffet geldt: slechts beperkt plaats!

Buffet:
- Nasi kuning en bami goreng
- Sajoer lodeh en sambal goreng boontjes
- Rendang nenek (grootmoeders recept) en ajam smoor
- Telor blado en telor besengeh
- Sambal, gebakken uitjes, atjar tjampoer, emping en krupuk udang

Cast: Jaro Wolff, Yvonne Groeneveld, Laurens van Wessel en Peter Warlich