Ramon Chatrer

Volk

vr 28 mrt 2025 20:30

Bestel

Deze voorstelling is ook te reserveren in onze voordelige Cabaretserie C. Bekijk hier alle informatie over onze voordelige series!

Met spiksplinternieuwe liedjes die beïnvloed zijn door funk, blues en ska betreedt Ramon Chatrer in zijn nieuwe voorstelling VOLK met zang vanuit zijn tenen het podium.

Als kind had Ramon het al helemaal door: er is óveral volk. Zowel in het kleine dorpje waar hij een langdradige jeugd beleefde, als in de grote stad waar hij nu woont. Ramon neemt alles in zich op en probeert er het lelijke en het mooie van in te zien.

In zijn liedjesprogramma VOLK krijgt zijn fantasie vrij spel aan de hand van een basgitaar, toetsen, een hele hoop muziek, grappen en verhalen.
Over alle vreemde figuren die hij wil begrijpen.

Kortom, het gaat vooral over hemzelf.

Over Ramon Chatrer
Ramon won de jury- publieks, - én persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival (2020) en was finalist bij het Amsterdams Kleinkunst Festival (2021). Eerder schreef Theaterkrant over hem: “Ramon Chatrer weet grote, herkenbare gevoelens en sentimenten te vertalen in mooie, weemoedige liedjes” (over liedjes uit Roestplaats 2020).