Nashville's Country Café (première)

wo 2 okt 2024 20:30

Bestel

The greatest country stars!

In Nashville’s Country Café staan we stil bij de grootste hits die dit genre heeft voortgebracht. Dolly Parton, Carrie Underwood, Shania Twain, Miranda Lambert, Vince Gill, Rascal Flatts, Kelsea Ballerini  Lady Antebellum, Keith Urban zijn oude alsook nieuwe countrysterren die grote successen scoren.

Met deze 4 top zangers uit Nashville & Nederland en een band bekend van begeleiden van vele bekende artiesten wordt het publiek meegenomen in een avond vol mooiste songs uit de rijke historie van de Country en Western. Jordyn Mallory,Zach Moody,Wim van de Vliert en talent Dolce brengen zij ieder afzonderlijk hun rijke repertoire.

Jordyn Mallory (USA)
Jordyn heeft de eer gehad concerten te openen voor Loretta Lynn, Crystal Gayle, Jake Owen, Eric Church, Dolly Parton, Emerson Drive, Ashton Shephard, Colt Ford en nog veel meer bekende artiesten. U kunt haar ook vinden in de videoclip van Jason Aldean van zijn hit ‘Dirt Road Anthem’.

Het nieuwe countryduo TUPELO HONEY zijn zich er terdege van bewust dat ze op de schouders van deze giganten staan. Jordyn Mallory en Zach Moody komen allebei uit Tupelo (geboorteplaats van Elvis Presley). In hun schrijven en zingen proberen ze recht te doen aan hun muzikale voorouders, terwijl ze tegelijkertijd hun eigenSchatplicht aan de muziek van de Big River of Mississippi niet verwaarlozen

Nederlands beste country zanger Wim van de Vliert stond met zijn band aan de begin successen van Ilse DeLange.

Dolce Beringer
Ze zingt en schrijft nu aan eigen nummers, met verschillende artiesten, muzikanten en songwriters.Ik zie mezelf als een New Country – Americana Pop singer-songwriter. Ik zou het leuk vinden om de stijl New Country meer onder de aandacht te brengen.In september 2021 zong ze een duet met Waylon in het NPO Radio2 programma van Gijs Staverman.Waylon en Dolce brachten samen een akoestische versie van Roller Coaster ten gehore, geschreven door Danny Vera.

Dus,

Een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers. Dit met hits als  ‘Telescope’, ‘I ain’t leaving without your love’ en ‘A life that’s good’ uit de serie ‘Nashville’. Omlijst met de bijzondere verhalen uit het Bluebird Café en de ultieme wens als artiest om het te gaan maken en op te mogen treden in de Grand Ole Opry.Nashville’s Country Café is het ultieme Country en Western concert en een droom voor de liefhebber van het genre, met originele countrysterren uit dit brede repertoire.

 

Band: Micky Fisser, Johannes Adema, Eric Swinkels, Wim van de Vliert, Bas van Wetten,Leon Priest
Cast: Jordyn Mallory USA, Zach Moody USA, Wim van de vliert,NL Dolce, NL en DMP band