Bumba show

Het Verjaardagsboek (1+)

zo 2 feb 2025 13:30

Bestel

zo 2 feb 2025 16:00

Bestel

De liefste clown ter wereld komt terug naar het theater met de show ‘Bumba - Het Verjaardagsboek’. Daar wil jij met je kleine Bumba fan vast bij zijn! Samen met Bumba,  Bumbalu, Bumbina en alle vriendjes uit het circus gaan we op een feestelijk avontuur!

Als Lars en Lies jarig zijn, worden ze verrast met een schitterend Verjaardagsboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumbawereld in en leren ze al zijn vriendjes kennen zoals Bumbalu, Bumbina, Carla de kip, Barry de leeuw, Kiwi de vogel, Poppa de aap, Tumbi de olifant, en baby. Samen leren ze tellen, zingen en dansen ze op hun favoriete liedjes. Samen maken ze er een heel bijzonder en supervrolijk verjaardagsfeest van!

Na de voorstelling mogen alle kleintjes met Bumba op de foto!

Dankzij het aangepaste licht- en geluidsniveau is deze voorstelling juist heel geschikt voor de allerkleinsten! (1+)

PERSBERICHT
17/04/2024

Bumba kondigt feestelijke nieuwe show aan: "Het Verjaardagsboek"

Van januari tot en met mei 2025 in theaters

Bumba, de geliefde clown die jong en oud betovert, keert terug naar de theaters met een gloednieuwe show: "Het Verjaardagsboek". Vanaf januari tot en met mei 2025 worden jonge fans en hun families uitgenodigd om deel te nemen aan dit kleurrijke avontuur.

"Doe je dansschoenen aan, warm je stem op en zet je leukste clownsneus op, want het is tijd om te feesten!", aldus Studio 100. De voorstelling belooft een interactieve ervaring te worden waarbij het publiek wordt uitgenodigd om mee te zingen, te dansen en vooral heel veel plezier te beleven.

Na afloop van de show krijgen alle jonge bezoekers de kans om een foto te maken met Bumba, wat zorgt voor een onvergetelijk aandenken aan deze bijzondere dag.

Verhaal

In deze vrolijke en feestelijke show worden de jarige Lies en Lars aangenaam verrast met een speciaal cadeau: een Verjaardagsboek. Zodra ze het boek openen, worden ze meegevoerd naar de betoverende wereld van Bumba. Samen met Bumba, Bumbalu, Bumbina en al hun vrienden uit het circus, beleven ze een onvergetelijk verjaardagsfeest vol avontuur en plezier!