Noem het een huwelijk

Bolder & Van Santen

wo 30 apr 2025 20:30

Bestel

Deze voorstelling is ook te reserveren in onze voordelige Cabaretserie B. Bekijk hier alle informatie over onze voordelige series!

 

Een nieuw duo heeft zich gevormd: Bolder & Van Santen. Bestaande uit theatermakers Audrey Bolder en Noël van Santen. Audrey (voorheen cabaretduo Bolder & Plante) en Noël (voorheen cabaretduo Schudden) vormen samen een nieuw spraakmakend koppel. Deze fysieke acteurs maken samen de voorstelling 'Noem het een huwelijk'.

In ’Noem het een huwelijk’ vertrekken Bolder & Van Santen vanuit een berg huisraad van zomaar een man en zomaar een vrouw. Alles is gezegd, alles is beleefd en alles is gedroomd. Een leven lang hebben ze met elkaar gesproken, gezwegen, spullen verzameld en nu zitten ze in dat overvolle huis en lijkt er geen ontsnappen meer mogelijk. Een voorstelling over de prachtige ellende waarin liefde kan verzanden.

Audrey Bolder en Noël van Santen maakten samen eerder locatietheater en kleine korte performances voor festivals. Daarnaast hebben ze ieder een indrukwekkende lijst van producties en voorstellingen waarin zij hebben gespeeld of die ze zelf hebben gemaakt.

Korte biografie Audrey Bolder:
Audrey Bolder (1970) studeerde af als actrice aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Daarnaast studeerde ze drie jaar zang bij Esther Maas Vocal Training. Op toneel was Audrey te zien in zeer uiteenlopende (muziektheater) producties bij onder andere theatergroep Aluin, het Filiaal, De Utrechtse Spelen en speelde zij Dusty in een musical over Dusty Springfield. Sinds 2016 speelt Audrey de door haar zelfgeschreven monoloog Bep, over de oudste dochter van Gerrit Rietveld. Van 1997 tot 2005 vormde zij samen met Victorine Plante het cabaretduo Bolder & Plante. Op televisie en in de bioscoop is Audrey te zien in verschillende films, televisieseries (o.a. GTST, Flikken Maastricht en Spangas) en commercials. De laatste jaren wordt Audrey veel gevraagd als regisseur en was zij gastdocent en eindregisseur bij Codarts, de HKU, Buitenkunst en de KTA. Daarnaast regisseerde ze vijftien jaar lang de deelnemers van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Voor meer informatie: www.audreybolder.nl