Voorverkoop vrienden

Voorrangsregeling! 

Vanaf vrijdag 18 juni 2021 om 10.00 uur staat het programma voor seizoen 2021/2022 online op onze website www.theaterdestoep.nl. De verkoop start op vrijdag 25 juni om 10.00 uur.

Vrienden van seizoen 2019/20 en 2020/21 krijgen 2 dagen voorrang op de start kaartverkoop en kunnen al op woensdag 23 juni om 10.00 uur reserveren. Om van deze voorrang gebruik te kunnen maken ontvangen zij 21 juni een speciale nieuwsbrief per mail.

Corona-maatregelen

Wij zullen onze bezoekers op de hoogte houden van eventuele maatregelen die ten tijde van het bezoek aan ons theater (eventueel) nog zullen gelden. 

Bestelmogelijkheden voorverkoop

Via www.theaterdestoep.nl
Via onze website bestelt u eenvoudig en snel uw kaarten. U betaalt via ideal of creditcard en daarna ontvangt u de e-tickets. U kunt ook betalen met (Podium)cadeaukaart en tegoedbon.

Via onze kassa
Bezoekers die een rolstoelplaats in ons theater willen boeken, worden verzocht via onze kassamedewerkers te reserveren. Telefoonnummer 0181-652222; tijdens reguliere openingstijden. Alle overige bezoekers kunnen hun tickets via www.theaterdestoep.nl boeken.

Telefonische aanvragen of aanvragen via e-mail worden niet in behandeling genomen.

Heeft u vragen of lukt het niet met uw bestelling via internet, dan kunt u bellen met het kassanummer 0181-652222 (tijdens reguliere openingstijden).

Reserveren rolstoelplaatsen
Het reserveren van rolstoelplaatsen kan alleen via onze kassa. Telefoonnummer: 0181-652222, tijdens reguliere openingstijden.

Maximum aantal kaarten per voorstelling
Het maximum aantal te bestellen kaarten is tien per voorstelling, tenzij anders is aangegeven.

Betalen met theater-/tegoedbonnen of cadeaukaart
U kunt in ons theater betalen met theater-/tegoedbonnen of Podium Cadeaukaart. Via internet kunt u ook rechtstreeks betalen met de cadeaukaart (gestapelde betaling mogelijk) en tegoedbon. Betalen met de tegoedbon vindt tijdens het bestelproces plaats (vouchercode invullen), betalen met de podiumcadeaukaart gebeurt in het betaalscherm.

Betalen met creditcard
In ons theater en via de website is het mogelijk om met creditcard te betalen. Het BTW-nummer van de gemeente Nissewaard is NL823890478B01 en het KVK-nummer is 62252046. Verder is het in ons theater alleen mogelijk om via pin te betalen, zowel aan de theaterkassa als in de horeca. 

Bekijk hier de voordelen van Vriend zijn van Theater de Stoep.