Voorverkoop vrienden

Voorrangsregeling! 

De voorverkoopperiode voor vrienden van ons theater is van maandag 17 augustus 2020 - 10.00 uur tot vrijdag 21 augustus 2020 – 09.30 uur. Overige bezoekers kunnen vanaf vrijdag 21 augustus – 10.00 uur kaarten bestellen. Op dit moment gaan de voorstellingen tot en met december 2020 in verkoop. Wij verwachten eind oktober/begin november de overige voorstellingen in verkoop te nemen.

Bestelmogelijkheden voorverkoop

Via www.theaterdestoep.nl
Gedurende de periode dat de Corona-maatregelen gelden, kan er alleen online geboekt worden. Via onze website bestelt u eenvoudig en snel uw kaarten. Er wordt gedurende deze periode gewerkt met tijdslots. Op uw ticket staat aangegeven in welk tijdslot wij u kunnen verwelkomen in het theater. U betaalt via ideal of creditcard en daarna kunt u de e-tickets uitdraaien. U kunt ook betalen met (Podium)cadeaukaart en tegoedbon.

Via onze kassa
Bezoekers die een rolstoelplaats in ons theater willen boeken, worden verzocht via onze kassamedewerkers te reserveren. Telefoonnummer 0181-652222; tijdens reguliere openingstijden. Alle overige bezoekers kunnen hun tickets via www.theaterdestoep.nl boeken.

Telefonische aanvragen of aanvragen via e-mail worden niet in behandeling genomen.

Heeft u vragen of lukt het niet met uw bestelling via internet, dan kunt u bellen met het kassanummer 0181-652222 (tijdens reguliere openingstijden).

Reserveren rolstoelplaatsen
Het reserveren van rolstoelplaatsen kan alleen via onze kassa. Telefoonnummer: 0181-652222, tijdens reguliere openingstijden.

Maximum aantal kaarten per voorstelling
Het maximum aantal te bestellen kaarten is zes per voorstelling, tenzij anders is aangegeven. Let op: onze zalen zijn gedurende de Corona-maatregelen aangepast op 1,5 m. Dit betekent dat er twee stoelen naast elkaar geboekt kunnen worden (voor bezoekers uit 1 huishouden) en dat er telkens minimaal drie stoelen vrijgehouden worden om de 1,5 m. afstand in de zalen te waarborgen. 

Betalen met theater-/tegoedbonnen of cadeaukaart
U kunt in ons theater betalen met theater-/tegoedbonnen of Podium Cadeaukaart. Via internet kunt u ook rechtstreeks betalen met de cadeaukaart (gestapelde betaling mogelijk) en tegoedbon. Betalen met de tegoedbon vindt tijdens het bestelproces plaats (vouchercode invullen), betalen met de podiumcadeaukaart gebeurt in het betaalscherm.

Betalen met creditcard
In ons theater en via de website is het mogelijk om met creditcard te betalen. Het BTW-nummer van de gemeente Nissewaard is NL823890478B01 en het KVK-nummer is 62252046.

Wilt u komend seizoen weer Vriend van Theater de Stoep worden? Bestelt u dan voor 1 april 2021 vier voorstellingen of meer. Bekijk hier de voordelen van Vriend zijn van Theater de Stoep.