Voorverkoop vrienden

Voorrangsregeling! 

De voorverkoopperiode voor vrienden van ons theater is van dinsdag 9 mei 2017 - 11.30 uur tot donderdag 18 mei 2017- 11.30 uur. Overige bezoekers kunnen vanaf donderdag 18 mei 2017 - 11.30 uur kaarten bestellen.

Vrienden van ons theater ontvangen een uitnodigingsbrief voor onze presentatieavond (8 mei) en een inlogcode om in deze voorverkoopperiode kaarten te kunnen bestellen via onze website.

De nieuwe theaterbrochure wordt op de presentatieavond uitgedeeld. Vrienden die niet bij de presentatie aanwezig kunnen zijn, mogen de brochure op 9 mei in hun brievenbus verwachten. 

Extra voordeel: via de website betaalt u in de voorverkoop geen administratiekosten!

Bestelmogelijkheden voorverkoop
Bestellen in de voorverkoop kan alleen via www.theaterdestoep.nl en via het bestelformulier in de theaterbrochure (let op de administratiekosten!). Telefonische aanvragen of aanvragen via e-mail worden niet in behandeling genomen.

Via www.theaterdestoep.nl (u kiest zelf uw stoel in de zaal!)
Via onze website bestelt u eenvoudig en snel uw kaarten. U kunt zelf uw stoel in de zaal uitzoeken. Indien u hiervan geen gebruik maakt, dan wijst het kaartverkoopsysteem u de beste plaats toe op dat moment. U betaalt via ideal of creditcard en u kunt desgewenst e-tickets uitdraaien. Ontvangt u liever toegangskaarten via de theaterkassa dan betaalt u in de voorverkoop geen extra kosten voor toezending. U kunt ook betalen met (Podium)cadeaukaart en tegoedbon.

Via het bestelformulier in onze theaterbrochure (let op: administratiekosten € 7,50)
Het bestelformulier kan geretourneerd worden aan Theater de Stoep, Theaterplein 1, 3201 DH Spijkenisse. Het formulier kan ook worden ingeleverd bij onze informatiebalie/kassa. Bestellingen worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld. Kijk na het invullen van het bestelformulier alles goed na. Wilt u op een later moment wijzigingen aanbrengen in uw bestelling dan wordt hiervoor € 3,50 administratiekosten in rekening gebracht. Wijzigingen dienen schriftelijk ingediend te worden.
Bestelt u via het bestelformulier dan ontvangt u binnen vier weken een bevestiging/factuur op uw e-mailadres. U kunt het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen overmaken op bankrekeningnummer NL69RABO0360583024 of via de ideallink in de e-mail. Na ontvangst van de betaling worden de kaarten gratis toegestuurd.

Reserveren rolstoelplaatsen
Het reserveren van rolstoelplaatsen kan alleen via het bestelformulier. Hiervoor berekenen we uiteraard geen administratiekosten.

Maximum aantal kaarten per voorstelling
Het maximum aantal te bestellen kaarten is acht per voorstelling, tenzij anders is aangegeven.

Verdeling reserveringen internet - bestelformulier
Wij raden u aan via internet te bestellen vanwege de snelle afhandeling. U ziet immers direct of de kaarten worden toegewezen, u kunt direct betalen en de kaarten thuis uitdraaien. U kiest gemakkelijk zelf uw stoel in de zaal! Bovendien scheelt het u € 7,50 aan administratiekosten die via het formulier berekend worden. Om eerlijke afhandeling van de aanvragen via internet en de aanvragen via het bestelformulier te waarborgen, geldt voor een bepaalde tijd een specifieke verdeling in het aantal stoelen dat via internet en het aantal stoelen dat via het bestelformulier verkocht wordt.

Betalen met theater-/tegoedbonnen of cadeaukaart
U kunt in ons theater betalen met theater-/tegoedbonnen of Podium Cadeaukaart. Bestelt u via het bestelformulier dan verzoeken wij u de betreffende bonnen/kaart aan uw bestelformulier vast te nieten. Het opsturen van theater- of tegoedbonnen of Podium Cadeaukaart geschiedt op eigen risico. Bestelt u via internet dan kunt u ook rechtstreeks betalen met de cadeaukaart (gestapelde betaling mogelijk) en tegoedbon.

Betalen met creditcard
Vanaf heden is het mogelijk om met een creditcard in ons theater te betalen. Ook de aanschaf van uw toegangskaarten kunt u met een creditcard betalen, zowel aan de theaterkassa als online. Het BTW-nummer van de gemeente Nissewaard is NL823890478B01 en het KVK-nummer is 62252046.

Wilt u komend seizoen weer Vriend van Theater de Stoep worden? Bestelt u dan voor 1 juli 2017 vier voorstellingen of meer voor seizoen 2017/18!*

* Een aantal voorstellingen 2017/18 is al in verkoop gegaan. Wanneer u kaarten heeft gereserveerd voor deze voorstellingen, tellen we deze uiteraard mee.