Voorverkoop vrienden

De informatie hieronder gaat over de voorverkoop voor seizoen 2019-2020. Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer de verkoop voor het nieuwe seizoen, seizoen 2020-2021, van start kan gaan in verband met de te nemen maatregelen door het coronavirus. Zodra hier meer over bekend is, zullen wij bezoekers op de hoogte brengen en het nieuws melden via onze website en social media kanalen.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Voorrangsregeling! 

De voorverkoopperiode voor vrienden van ons theater is van donderdag 16 mei 2019 - 10.00 uur tot dinsdag 21 mei 2019- 12.45 uur. Overige bezoekers kunnen vanaf dinsdag 21 mei - 13.30 uur kaarten bestellen.

Bestelmogelijkheden voorverkoop

Via www.theaterdestoep.nl (u kiest zelf uw stoel in de zaal!)
Via onze website bestelt u eenvoudig en snel uw kaarten. U kunt zelf uw stoel in de zaal uitzoeken. Indien u hiervan geen gebruik maakt, dan wijst het kaartverkoopsysteem u de beste plaats toe op dat moment. U betaalt via ideal of creditcard en u kunt desgewenst e-tickets uitdraaien. U kunt ook betalen met (Podium)cadeaukaart en tegoedbon.

Via onze kassa
Wij raden bezoekers aan via internet te bestellen, vanwege de snelle afhandeling en het feit dat sommige voorstellingen via internet snel uitverkocht raken. Uiteraard geven wij bezoekers die niet via internet kunnen/willen bestellen nog wel de gelegenheid hun bestelling te doen. Van donderdag 16 mei 10.00 uur tot dinsdag 21 mei 12.45 uur (tijdens reguliere openingstijden) staan onze kassamedewerkers paraat om uw bestelling meteen af te handelen. Na het doen van uw bestelling, kunt u betalen (contant, pin, creditcard, Podium Cadeaukaart of tegoedbon) en krijgt u de toegangskaarten direct mee. Plaatstoewijzing via best available seat. Plaatskeuze is helaas niet mogelijk!

Telefonische aanvragen of aanvragen via e-mail worden niet in behandeling genomen.

Voor het op verzoek toesturen van theaterkaarten per post, wordt € 3,50 verzendkosten in rekening gebracht.

Heeft u vragenof lukt het niet met uw bestelling via internet, dan kunt u bellen met het kassanummer 0181-652222 (tijdens reguliere openingstijden).

Wij raden u aan via internet uw kaarten te kopen vanwege de snelle afhandeling. U ziet meteen of de kaarten worden toegewezen, u kunt direct betalen en de e-tickets thuis uitdraaien.

Reserveren rolstoelplaatsen
Het reserveren van rolstoelplaatsen kan alleen via onze kassa. Hiervoor berekenen we uiteraard geen administratiekosten.

Maximum aantal kaarten per voorstelling
Het maximum aantal te bestellen kaarten is tien per voorstelling, tenzij anders is aangegeven.

Betalen met theater-/tegoedbonnen of cadeaukaart
U kunt in ons theater betalen met theater-/tegoedbonnen of Podium Cadeaukaart. Het opsturen van theater- of tegoedbonnen of Podium Cadeaukaart geschiedt op eigen risico. Bestelt u via internet dan kunt u ook rechtstreeks betalen met de cadeaukaart (gestapelde betaling mogelijk) en tegoedbon. Betalen met de tegoedbon vindt tijdens het bestelproces plaats (vouchercode invullen), betalen met de podiumcadeaukaart gebeurt in het betaalscherm.

Betalen met creditcard
Vanaf heden is het mogelijk om met een creditcard in ons theater te betalen. Ook de aanschaf van uw toegangskaarten kunt u met een creditcard betalen, zowel aan de theaterkassa als online. Het BTW-nummer van de gemeente Nissewaard is NL823890478B01 en het KVK-nummer is 62252046.

Wilt u komend seizoen weer Vriend van Theater de Stoep worden? Bestelt u dan voor 1 juli 2019 vier voorstellingen of meer voor seizoen 2019/20!*

* Een aantal voorstellingen 2019/20 is al in verkoop gegaan. Wanneer u kaarten heeft gereserveerd voor deze voorstellingen, tellen we deze uiteraard mee.