Voorverkoop vrienden

Voorrangsregeling! 

De voorverkoopperiode voor vrienden van ons theater is van donderdag 17 mei 2018 - 10.00 uur tot dinsdag 22 mei 2018- 12.45 uur. Overige bezoekers kunnen vanaf dinsdag 22 mei - 13.30 uur kaarten bestellen.

Bestelprocedure seizoen 2018/2019

Bestelmogelijkheden voorverkoop

Via www.theaterdestoep.nl (u kiest zelf uw stoel in de zaal!)
Via onze website bestelt u eenvoudig en snel uw kaarten. U kunt zelf uw stoel in de zaal uitzoeken. Indien u hiervan geen gebruik maakt, dan wijst het kaartverkoopsysteem u de beste plaats toe op dat moment. U betaalt via ideal of creditcard en u kunt desgewenst e-tickets uitdraaien. U kunt ook betalen met (Podium)cadeaukaart en tegoedbon.

Via onze kassa
Vanaf seizoen 2018/2019 komt het oude, vertrouwde bestelformulier in zijn geheel te vervallen. Uiteraard geven wij bezoekers die niet via internet kunnen bestellen nog wel de gelegenheid hun bestelling te doen.
Op donderdag 17 mei (10.00 - 17.00 uur), vrijdag 18 mei (10.00 - 17.00 uur) en zaterdag 19 mei (14.00 - 17.00 uur) staan onze kassamedewerkers voor u klaar om uw bestelling meteen af te handelen. Na het doen van uw bestelling, kunt u betalen (contant, pin, creditcard, tegoedbon en/of Podium Cadeaukaart) en krijgt u de toegangskaarten direct mee.

Telefonische aanvragen of aanvragen via e-mail worden niet in behandeling genomen.

Voor het op verzoek toesturen van theaterkaarten per post, wordt € 3,50 verzendkosten in rekening gebracht.

Reserveren rolstoelplaatsen
Het reserveren van rolstoelplaatsen kan alleen via onze kassa. Hiervoor berekenen we uiteraard geen administratiekosten.

Maximum aantal kaarten per voorstelling
Het maximum aantal te bestellen kaarten is tien per voorstelling, tenzij anders is aangegeven.

Verdeling reserveringen internet - kassa
Wij raden u aan via internet te bestellen vanwege de snelle afhandeling. U ziet immers direct of de kaarten worden toegewezen, u kunt direct betalen en de kaarten thuis uitdraaien. U kiest gemakkelijk zelf uw stoel in de zaal! Om eerlijke afhandeling van de aanvragen via internet en de aanvragen aan de kassa te waarborgen, geldt voor een bepaalde tijd een specifieke verdeling in het aantal stoelen dat via internet en het aantal stoelen dat via het bestelformulier verkocht wordt.

Betalen met theater-/tegoedbonnen of cadeaukaart
U kunt in ons theater betalen met theater-/tegoedbonnen of Podium Cadeaukaart. Het opsturen van theater- of tegoedbonnen of Podium Cadeaukaart geschiedt op eigen risico. Bestelt u via internet dan kunt u ook rechtstreeks betalen met de cadeaukaart (gestapelde betaling mogelijk) en tegoedbon.

Betalen met creditcard
Vanaf heden is het mogelijk om met een creditcard in ons theater te betalen. Ook de aanschaf van uw toegangskaarten kunt u met een creditcard betalen, zowel aan de theaterkassa als online. Het BTW-nummer van de gemeente Nissewaard is NL823890478B01 en het KVK-nummer is 62252046.

Wilt u komend seizoen weer Vriend van Theater de Stoep worden? Bestelt u dan voor 1 juli 2018 vier voorstellingen of meer voor seizoen 2018/19!*

* Een aantal voorstellingen 2018/19 is al in verkoop gegaan. Wanneer u kaarten heeft gereserveerd voor deze voorstellingen, tellen we deze uiteraard mee.