Zoutmus

Kuikens van beton

do 13 december 2018 20:30

Bestel

Geen verhaal. Geen rode draad. Geen boodschap. Wel het tasje van Ruth.

Na drie jaar succes op het theaterfestival ‘De Parade’ komt Zoutmus naar de theaterzalen. ‘Kuikens van beton’ is een komisch muziekspektakel, waarin de absurdistische scènes elkaar in moordend tempo opvolgen. Van een strakke funk/rockband transformeren de vijf jongemannen moeiteloos naar een droogkomische deurscène, waarbij iemand een AA-batterij nodig heeft op een begrafenis. Zoutmus neemt je mee in hun onvoorspelbare trip en leert je je eigen maniakale lach kennen. Hallo? Entree voor oudere mensen is toegestaan. Mensen met een allergie mogen ook komen, maar ook Ruth! Heet je Ruth? Kom dan ook!

 

 

25 oktober is 'Kuikens van Beton' in première gegaan. Een voorstelling zonder verhaal, zonder rode draad en zonder boodschap maar als we de recensies mogen geloven een ware verrassing!

Volkskrant ★★★★ - "De ultrakorte scènes zijn strak gemonteerd, er wordt overtuigend geacteerd, er is een mooi lichtplan, en muzikaal is Zoutmus op zijn best.", "Wie dit theaterseizoen eens echt verrast wil worden: waag de gok en stap het universum van Zoutmus binnen."

Theaterkrant - "De show is een opeenvolging van korte scènes met veel muziek. Zodra de scène helder is worden ze afgekapt, door een associatie, nieuw personage of complete rocksong. Er is geen ruimte voor verveling en niets valt te voorspellen, tot ze plotseling het eindnummer aankondigen en blijkt dat er anderhalf uur voorbij is gevlogen."

 

I Love theater ♥♥♥♥♥

“Zeer muzikaal en perfect op elkaar ingespeeld.”

“…zowel waanzinnig als geniaal zijn hier wel aan de orde."

“Een goed georganiseerde, absurdistische chaos die bol staat van de humor en muzikaliteit.”

“Een absolute aanrader voor iedereen om te gaan zien.”

“U zult aan het eind van de voorstelling ongetwijfeld concluderen dat u een fantastische avond hebt gehad met dank aan de mannen van Zoutmus.”