Zondagmiddagevent

Salsa!

zo 29 okt 2023 15:00

Bestel

De zondagmiddagevents van afgelopen seizoen waren een groot succes! Dat vraagt om een vervolg. 

Deze zondag een swingende Salsa middag met DJ La Fruta Bomba en een workshop van Nelson John Tremus (Salsa Mania). 

DJ La Fruta Bomba draait heerlijke Salsa muziek; stilzitten is bijna niet mogelijk. Salsadocent Nelson John Tremus helpt u op weg met de eerste beginselen op salsagebied. Enne… het hoeft niet, het mag. Gewoon luisteren en genieten van de gezelligheid mag ook. Maar voor wie wil – de dansvloer is geopend! Voetjes van de vloer en maak er een spetterende Salsa middag van!

DJ La Fruta Bomba
DJ La Fruta Bomba is een DJ van Nederlandse bodem, die wordt beschouwd als een van de beste Cubaanse Salsa DJ's. Haar passie voor Cubaanse ritmes en hun (Afrikaanse) roots zijn verantwoordelijk voor haar repertoirekeuze. Naast het werken op Cubaanse feesten is ze ook actief als allround Salsa DJ, waar ze de dansers weet te verrassen met de heetste Salsa, Bachata, Merengue en Kizomba tunes. Alle ingrediënten voor het perfecte Latin dansfeest!

Salsadocent Nelson John Tremus van Salsa Mania
Nelson John Tremus is een professioneel Salsa instructeur, FitnessPresenter & Singer met een carrière in verschillende landen. Hij zal deze middag een workshop verzorgen voor wie het leuk vindt kennis te maken met Salsa dans. Bekijk voor een impressie zijn Instagrampagina's: @nelsonjohnt en @salsamaniaoficial

Entree € 7,50

Overige zondagmiddagevents:

  • 17 december
  • 18 februari
  • 21 april
  • 26 mei - Pubquiz