Woezel & Pip

Woezel & Pip en de Tijdmachine (2+)

zo 21 oktober 2018 14:00

Bestel

zo 21 oktober 2018 16:00

Bestel

Een fantastische nieuwe familiemusical!

Na de hitvoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos!’ beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling ‘Woezel & Pip en de Tijdmachine’. Een fantastische theaterervaring voor alle vriendjes van Woezel en Pip.

Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat… Een familiemusical voor alle kinderen vanaf 2 jaar.

Laat je meevoeren naar de bijzonderste plekken in de Tovertuin, zing en dans mee met nieuwe liedjes, verwonder je over het schaduwspel en schuif naar het puntje van je stoel als alles mis lijkt te gaan en de vriendjes zich afvragen of ze ooit nog thuiskomen…

En natuurlijk komen ze weer thuis! Want ze willen al hun lieve vriendjes graag na de voorstelling in de foyer ontmoeten. Kom knuffelen met de levensgrote pluchen Woezel en Pip en ga zelf ook op avontuur.

Knuffelen en tekenen

Kom na de voorstelling knuffelen met de levensgrote pluchen Woezel en Pip in de foyer.

Als je voor de voorstelling jouw tekening van een tijdmachine inlevert bij de Woezel & Pip-stand, dan heb je kans dat je jouw kunstwerk terugziet op het podium!

 

PANNENKOEKFEEST VOOR DE VOORSTELLING

Kom lekker onbeperkt pannenkoeken eten en, misschien nog wel leuker, versieren!

Wij zetten schaaltjes met hagelslag, snoepjes ed klaar op tafel.

Aanvang 1 uur voor de voorstelling!

€ 5,- per persoon (inlc. glaasje ranja)*
_______________________________________________________________________
U kunt reserveren via de website, hiernaast onder EXTRA'S bij de juiste tijd of aan de kassa, telefonisch (0181-652222).

* Alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen. Vol=vol!