Vuile Huichelaar

Omdat ik zoveel van je hou en andere foute liedjes!

wo 16 feb 2022 20:15

Bestel

De koninginnen van het meezing-cabaret, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen, weten van geen ophouden. Al meer dan tien jaar maken ze de theaters in Nederland (on)veilig voor duizenden vrouwen. En nu staat Vuile Huichelaar nummer zéven alweer in de startblokken! 

Na een wonderlijk jaar van onzekerheid en isolatie zijn er goede voornemens om in deze show volledig los te gaan.

Weg met hoestschaamte, coronakilo’s, huidhonger, anderhalve-meter-samenleving en hamsterschaamte. Weg met gesprekken over de heg, het raamgesprek, disselen, amateurvirologen, het Irma-effect, snotter- en snuitschaamte. De dames zoeken met het publiek de ruimte om de braafheid en het keurslijf te laten varen. En wat is er dan fijner dan zingen?! Lekker de grenzen opzoeken van wat wel en niet kan of mag. Maar wat zéker mag, is liedjes kiezen die we anders misschien links zouden laten liggen.

Vuile Huichelaar richt zich in dit programma op de guilty pleasures, de heimelijke genoegens, oftewel: het foute lied.  Paulette en Saskia verheugen zich op een kakafonie van zingende brave borsten, die hysterische, tranentrekkende, maar heerlijke liedjes meezingen.  

Laat je gaan met… 'Vuile Huichelaar 7': Omdat ik zoveel van je hou en meer foute liedjes!