Verliefd op Ibiza (try-out)

met Johnny Kraaijkamp, Guido Spek e.a.

di 28 januari 2020 20:15

Bestel

wo 29 januari 2020 20:15

Bestel

Een romantische comedy musical die het nét even anders durft te doen.

Dé feel-good musical ‘Verliefd op Ibiza’. Over dat ene eiland waar vijftigers veertig willen zijn, veertigers dertig en twintigers de weg kwijt zijn.

Iedereen uit de familie rondom het vergeten popicoon Lex wordt deze zomer hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, op oude bekenden, op nieuwe kansen, op waanideeën en op het zonnige Spaanse eiland zelf. Oude romances worden tegen beter weten in afgestoft en nieuwe liefdes zoeken onzeker hun weg; de hormonen stuiteren over de bar! 
Het gezelschap rondom de verlopen popster, zijn familie en een beroemde voetballer, komt er tijdens een hete zomer achter dat liefde zich niet aan gebaande paden houdt. Én dat Ibiza meer is dan feestjes bij ondergaande zon.

Verliefd op Ibiza’ is een verhaal over grenzeloze hartstocht. Over buiten de lijntjes durven liefhebben. Over het doorbreken van vooroordelen en over het wonderlijke fenomeen dat we weg van huis, onder de verraderlijke vakantiezon, allemaal net even wat meer durven. Want jong of oud, liefde is voor iedereen. Op Ibiza zijn geen grenzen, daar kan je zonder vooroordelen met een kloppend hart buiten de lijntjes van de liefde kleuren!

Eindtijd dinsdag 28 januari : ± 22:35 uur (inclusief pauze)
Eindtijd woensdag 29 januari : ± 22:35 uur (inclusief pauze)

Castwijziging: Juneoer Mers wordt vervangen door Samir Hassan

 Let op: Heeft u kaarten in de jongerenserie? Dan kan er om uw legitimatiebewijs worden gevraagd.

7 januari waren Rick Engelkes, Joep Onderdelinden, Mylene D'Anjou en Samir Hassan te gast bij Koffietijd, waar zij onder andere vertellen wat mensen kunnen verwachten bij 'Verliefd op Ibiza' en wat het grote verschil is tussen de bioscoopfilm en deze musical. Dit interview is te bekijken via de volgende link: https://www.koffietijd.nl/verliefd_op_ibiza.

Daarnaast hebben Mylene D'Anjou en Samir Hassan tijdens Koffietijd het nummer 'Niet langer stilstaan' uit de musical 'Verliefd op Ibiza' gezongen! Jullie kunnen dit bekijken via de volgende link: https://www.koffietijd.nl/niet_langer_stilstaan.