TOP 2000 LIVE

Fire!

za 15 december 2018 20:15

Bestel

Spetterend theaterconcert!

TJINDJARA IS DIT SEIZOEN DE TOP 2000 LIVE DIVA!

In deze 20e editie van de Top 2000 speelt het gezelschap met vuur. Fire is voor veel artiesten een krachtige inspiratiebron. Dit jaar is ‘Fire’ voor Top 2000 Live dan ook dé invalshoek voor de jaarlijkse nieuwe setlijst van de 11-koppige band. Voorop in deze 7e tour staat een heerlijke avond vol klassiekers, eendagsvliegen en vergeten pareltjes uit het legendarisch rock, pop, soul en Nederbeat repertoire vanaf de sixties tot nu. Kippenvel, meezingen, swingen en genieten van het speelplezier van deze club muzikanten in een prachtig licht en geluidsdecor. Een feestje dus! Zin in Fire? Bij dit theaterconcert spatten de vonken er vanaf!

TJINDJARA

Tijdens de komende Top 2000 Live theaterronde onder de titel "FIRE" zal Tjindjara de sterren van de hemel zingen. En daar zijn we blij mee!

In oktober 2017 maakte zij haar opwachting in The Voice of Holland. Met haar uitvoering van 'What About Us' van Pink wist ze alle coaches te overtuigen. De Blind audition is inmiddels meer dan 1 miljoen keer bekeken op YouTube.

Al snel rolde ze de muziek- en theaterwereld in. Bijrollen kwamen voorbij in musicals als "Droomvlucht", "Harem" en de theatervoorstelling "Jeans". Ze maakte als danseres onderdeel uit van de Symphonica in Rosso-concerten van Lionel Richie en Diana Ross en 4 jaar geleden nam Ali B haar onder zijn vleugels in het TV programma X-Factor. Tjindjara speelt in 2015 diverse rollen in de musicals "Dreamgirls" en in 2016 vertolkt zij in The Bodyguard zelfs een aantal keren per week de hoofdrollen van Rachel Marron en Nicky Marron in de hitmusical The Bodyguard.

 

Arrangement: Borrel met Bitterballen na de voorstelling

Onze VIP foyer is voor u gereserveerd! Op vertoon van uw arrangementticket is de bar een uur voor u geopend voor het bestellen van drankjes. Er wordt rondgelopen met bitterballen. 

€ 10,- per persoon*
_______________________________________________________________________
U kunt reserveren via de website, hiernaast onder EXTRA'S bij de juiste datum of aan de kassa, telefonisch (0181-652222).

* Alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen. Vol=vol!

(u hoeft niet vooraf naar het theatercafé om uw bestelling door te geven, zoals bij het Nazitarrangement)