Tis Hier Geen Hotel

Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth

vr 28 februari 2020 20:15

Bestel

#pubers #gottalovethem

Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continue rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster die het puberouderschap nou eenmaal met zich meebrengt. En wordt je aanwezigheid als ouder louter gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wil zijn en op afroep voor taxichauffeur wilt spelen.

In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn.

Tis Hier Geen Hotel’ is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.
 
De regie is in handen van Jeroen Woe, bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe en is gebaseerd op de populaire website Tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente.

"Wat zo ongelofelijk prettig is aan dit stuk is dat het heerlijk cabaret is met vaart, afwisseling, prachtig zingen, herkenbaar puberleed uit de jaren 80 en van nu, en dat allemaal verpakt in een hele prettige laag humor." - Musicalnieuws

"Het is een herkenbare voorstelling waarop de dames op nuchtere en humoristische wijze laten zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft." - Auditities.nl