The Billy Joel Experience

Alexander Broussard & 003

za 9 dec 2023 20:15

Bestel

Een show waarbij het publiek bepaalt welke nummers de band speelt. Klinkt als muziek in de oren, toch? Alexander Broussard en 003 presenteren ‘The Billy Joel Experience: The Album Tour’. Voor de pauze spelen ze één van de twaalf albums van ‘Piano man’ Billy Joel, daarna coveren ze een aantal van z’n greatest hits. En het leuke is: de show is interactief. Via een speciale webpagina (www.billyjoelexperience.nl/stemmen) bepaal je als bezoeker vooraf de setlist. Heel makkelijk: eerst geef je aan welk album je wilt horen, daarna maak je een top 10 van je favoriete Billy Joel-hits. Zo wordt het publiek écht onderdeel van het concert. Twee weken voor de tour maakt de band bekend welke nummers het meest in de smaak vallen – en hoe de setlist er uit komt te zien. Laat je je liever verrassen? Dat kan natuurlijk ook, stemmen is niet verplicht.

The Billy Joel Experience staat onder leiding van de veelgeprezen Alexander Broussard, bekend van o.a. Najib Amhali en Crazy Pianos. In de afgelopen vier jaar stond de band op poppodia en in theaters door het hele land – in mei speelden ze nog voor een uitverkocht Ziggo Dome. Ze stonden op verschillende toonaangevende festivals en deden mee aan maar liefst vijf TV-programma’s. En met succes bij het SBS6-programma ‘The Tribute: Battle Of The Bands’ kregen ze een 9,2 van zowel publiek als jury.

 Eindtijd: +/- 22:45 uur (inclusief pauze)

Bekijk hier de recensies van bezoekers via Theater.nl.

Ilovetheater.nl ❤❤❤❤1/2 - "Doordat de band duidelijk plezier heeft op het podium en het publiek op sommige momenten mee laat doen zit de sfeer er goed in. Het is een waar feestje, waar stil zitten soms echt wel moeilijk is."

Beste Bezoeker,

Wat gaaf dat je naar onze theatervoorstelling “The Album Tour” komt!

je bent méér dan welkom!

Zoals beloofd mag je samen met de rest van het publiek gaan bepalen welk album van Billy Joel we vóór de pauze integraal gaan spelen, en welke top tien van jullie favoriete liedjes we ná de pauze gaan spelen. Wordt dus hoe dan ook een unieke show!

HOE WERKT HET?

Het is echt heel makkelijk en uitstekend voor de voorpret!

Let op:

STAP 1

Ga naar www.billyjoelexperience.nl/stemmen en klik op ‘stemmen’

STAP 2

selecteer de voorstelling waar je een kaartje voor hebt. (daarna helemaal naar beneden scrollen om op 'volgende stap' te klikken)

STAP 3

kies je favoriete album (mocht je ze niet zo goed kennen: als je op het info-knopje klikt, zie je de titels van de liedjes die op dat album staan en als je ze wilt horen, kun je dat via de link naar Spotify meteen doen!) en klik onderaan de pagina op 'volgende stap'

STAP 4

kies jouw tien favoriete liedjes van Billy. Dat mogen heel andere liedjes zijn dan de liedjes van het album dat je hebt gekozen,

maar…

als je favoriete liedje of liedjes ook op je favoriete album staat of staan, zou je die natuurlijk ook gewoon nog een keer een extra stem kunnen geven. We spelen niks dubbel, maar mocht jouw album het niet halen, dan kan dat liedje of kunnen die liedjes misschien nog wél in de top tien zitten…

Sluit vervolgens de stemronde af door onderaan de pagina te klikken op "stemmen".

NOG EVEN DIT:

Als je later van gedachten verandert, mag je gerust nog een keer stemmen. We halen de dubbele stemmen er aan het eind uit (dat zien we aan het ip adres).

Twee weken voor de voorstelling maken we het album bekend dat we vóór de pauze gaan spelen. Je kunt daarna nog wel stemmen op een album, maar die stemmen tellen dan niet meer mee. Je kunt echter wél tot twee dagen vantevoren nog stemmen op de liedjes na de pauze. Ook hiervoor geldt: je mag best terugkomen: de dubbele stemmen filteren we eruit.

Aan het eind van de stemronde verschijnt de tussenstand in beeld maar de uiteindelijke uitkomst is voor ons net zo spannend als voor jullie...

We hebben er ongelooflijk veel zin in om de show voor jullie te komen spelen!

Hartelijke en muzikale groet,

The Billy Joel Experience