The Basily Gipsy Band

Ga mee in ons leven (landelijke première)

za 14 oktober 2017 20:30

Bestel

LET OP: wegens een ingelast optreden is deze voorstelling, de landelijke première, een dag vervroegd naar zaterdag 14 oktober.  (de datum in onze brochure is dus niet juist!)

Welkom in het leven van de Basily’s.

Ze hebben op vrijwel alle grote muziekpodia ter wereld gespeeld en met hun ontwapenende podiumpresentatie en geniale muzikaliteit het publiek altijd in vervoering gebracht.

Oorspronkelijk begonnen als pure vertolker van de Hot Club de France traditie, heeft de Basily Gipsy Jazz Band heden ten dage een geheel eigen identiteit met traditionele en Spaanse zigeunerinvloeden met warme klanken van violen, gitaren en de cymbaal .

De band bestaat uit leden van de Sinti-zigeuner familie Basily en zij laten u in ‘Ga mee in ons leven’ naast de diverse genres muziek voor het eerst kennis maken met hun geschiedenis, cultuur en levensstijl als Sinti-zigeuner. Zij heten u dan ook welkom in het leven van de Basily’s.

Met: Popy Basily - solo-gitaar, Gino Basily – gitaar, Zonzo Basily – gitaar, Tucsi Basily – viool, Marius Preda – cymbaal, Antal Steixner – percussie en Marc Giordano - bass |
Verteller: Edu Veerman