The Analogues

The White Album (try-out)

ma 12 maart 2018 20:15

Wachtlijst

Deze try-out is verplaatst om de band iets meer tijd te gunnen iin verband met een personele aanpassing. The Analogues komen op maandag 12 maart 2018 de voorstelling spelen. Bezoekers ontvangen bericht!

Al twee keer eerder speelden The Analogues voor een uitverkochte grote zaal in De Stoep. Dit jaar monteren The Analogues hun nieuwe show in ons theater en we gaan ervan uit dat deze topmuzikanten opnieuw voor een uitverkochte zaal zullen zorgen, dus wees er snel bij! Na ‘Magical Mystery Tour’ en ‘Sgt. Pepper ’s Lonely Hearts Club Band’ wagen The Analogues zich aan de integrale uitvoering van ‘The White Album’. Dit eigenzinnige dubbelalbum uit 1968 vergt opnieuw het uiterste van muzikanten en productie. Uitgangspunt blijft muzikale authenticiteit: naast de vijfkoppige band komen er flink wat hulptroepen (strijkers, blazers) en gastmuzikanten mee en een compleet arsenaal aan bijzondere vintage-instrumenten. Alles voor de perfecte sound. En natuurlijk ook een beetje voor de mooie verhalen.

Een extra uitdaging voor de band was het feit dat zanger/gitarist Jan van der Meij helaas heeft moeten besluiten deze tour geheel of gedeeltelijk over te moeten slaan. Bart van Poppel, musical director van The Analogues: “Jan is moeilijk in één persoon te vervangen, hij is niet alleen een fantastische gitarist maar vocaal is hij onze ‘rauwe’ McCartney zoals we dat noemen”. Lachend: "McCartney zelf zou een goeie optie zijn maar die heeft nog niet geantwoord!". Voor de 'The White Album Live' tour zal Felix Maginn (geboren Ier en gitarist en leadzanger van Moke) aan de line up van The Analogues worden toegevoegd en specifiek voor een paar rauwe McCartney songs (voor de kenners op kant 3) wordt een aantal fantastische gastzangers geselecteerd die bij tourbeurt mee komen doen.