Festival Stemmen in Nissewaard 2021

Cultuur in Nissewaard

za 11 september 2021 10:30

Gratis toegang
Let op: dit festival vindt plaats op diverse locaties in Nissewaard maar niet in De Stoep!

Op 11 september 2021 staat de regio Nissewaard in het teken van Open Monumentendag, een initiatief dat mogelijkheden biedt voor een sfeervol extra evenement. In samenwerking met de werkgroep Open Monumenten is de afgelopen jaren het regionale muziekfestival ‘Stemmen In Nissewaard’ opgezet dat zich afspeelt in monumentale locaties. Tijdens dit evenement staat de menselijke stem in diverse kunstuitingen centraal.

Er zijn optredens in de Boekenberg Spijkenisse, de Hervormde Kerk in Simonshaven, de Hersteld Hervormde Kerk in Abbenbroek, restaurant De Hoecksack in Heenvliet, de Nederlands Hervormde Kerk in Geervliet en Galerie RAR te Spijkenisse. De locaties maken deel uit van een regionale fietsroute tijdens de Open Monumentendag. De programmering bestaat uit vocale kamermuziek, singer-songwriters, dichters en een kindervoorstelling.

‘Stemmen In Nissewaard’ wordt georganiseerd door de Stichting Cultuur in Nissewaard (CIN). Doel is het stimuleren van culturele projecten en evenementen in Nissewaard en omgeving. Voor meer info: www.stemmeninnissewaard.nl