Soy de Cuba

di 23 maart 2021 20:15

Bestel

De dansers en muzikanten van de Cubaanse voorstelling Soy de Cuba hadden u graag bij hun voorstelling in Theater de Stoep 18 maart 2020 verwelkomt. Helaas moeten wij berichten dat we zojuist van de producent hebben vernomen dat het gezelschap geen toestemming krijgt om naar Nederland en Europa af te reizen vanwege het Corona virus. De voorstelling wordt verplaatst naar volgend seizoen, te weten dinsdag 23 maart 2021. Uw kaarten blijven geldig en bezoekers ontvangen bericht. De dansers en muzikanten betreuren deze ontwikkeling en hopen u in het volgende seizoen alsnog bij hun voorstelling te mogen verwelkomen.

 

Het indrukwekkende grootse dans en muziekspektakel Soy de Cuba neemt je mee op een onvergetelijke trip naar het altijd zonnige en in pastelkleuren gegoten hart van het Caribische eiland, Cuba. Passie, vrolijkheid, ritmische dansen, soulvolle zang en een bloedmooi liefdesverhaal speelt zich af tegen een achtergrond van een bruisend Havana.

Een zeskoppige live band, het indrukwekkend ensemble, temperamentvolle choreografieën en authentieke filmbeelden dompelen de kijker onder in het bruisende leven van Havana. Moeiteloos ontmoeten Cubaanse klassiekers als de Salsa, Mambo en Rumba nieuwe trends, waaronder streetdance en reggae. Soy de Cuba verhaalt over een enorme passie voor dans en die ene grote liefde in je leven.

Het is de jonge Ayala die naar Havana gaat om haar geluk als danser op te zoeken. Aldaar belandt ze in een schitterende energieke wereld, maar leert ook snel de donkere kant kennen met intriges, jaloezie en een dagelijks heersende rivaliteit. Ayala geeft niet op en zal zich als danseres bewijzen, daarmee ook het hart van haar grote liefde veroveren. Een ticket naar een onvergetelijk reis, Soy de Cuba komt eraan!

Eindtijd: ± 22:05 uur (inclusief pauze)