Six String Sessions XL

di 19 maart 2019 20:15

Bestel

De gitaartop van Nederland samen op één podium!

Verhalen over gitaren, gitaristen en hun solo’s! Een avond vol ongekende pareltjes van de grootste gitaariconen in de wereld. Gespeeld door een topklasse begeleidingsband en gitaristen van formaat.

Wegens het succes van de Six String Sessions in Theater Walhalla, waar de top van de Nederlandse gitaarwereld te gast is geweest, was er maar één avond bier drinken voor nodig om te besluiten deze succesvolle reeks concerten in een XL versie te brengen. Na het Oude Luxor te Rotterdam heeft de gitaartop van Nederland als volgende halte Theater de Stoep in Spijkenisse.

Topgitaristen geven de show van hun leven en mogen alles spelen wat ze willen om aan het eind van de avond ‘While My Guitar Gently Weeps’ gezamenlijk als een requiem te spelen voor alle gitaargoden.

Six String Sessions onder leiding van Rotterdammer Joris Lutz was de afgelopen jaren te zien met gasten als Jan Akkerman, Danny Vera, Douwe Bob, Bertolf, Spike (Di-rect), Ed Struijlaart, Harry Sacksioni, Jaap Kwakman e.v.a.

Tijdens deze speciale XL versie zullen o.a. Dave von Raven (The Kik), Harry Sacksioni, Pablo van de Poel (DeWolff), Mart Hillen, Jaap Kwakman (3JS) en Erwin Java (o.a. The Wild Romance en Cuby and the Blizzards) en Ed Struijlaart aanwezig zijn. Andere namen volgen!