Sinteractief online Sinterklaasfeest met Ernst & Bobbie

Met o.a. Juf Roos en Dirk Scheele

za 5 december 2020 14:00

Bestel

Vier Sinterklaas thuis met Ernst en Bobbie, Juf Roos & Gijs en Dirk Scheele.

Doe mee met de Sinteractieve livestream op 5 december 🎁. Op die middag spelen Ernst en Bobbie van 14:00 tot 15:30 uur hun Pimp de Sint theatershow. Als speciale gasten treden op Juf Roos & Gijs en Dirk Scheele. Uniek is dat jouw kind mee kan doen op het toneel via Zoom. Een gezinsticket kost € 8,50 🎶.

Tijdens de livestream kijken de kinderen vanuit huis naar de Pimp de Sint Show. Kinderen kunnen ook tijdens de show een liedje zingen voor Sinterklaas op het toneel via Zoom. Ook kunnen kinderen van tevoren een tekening maken voor Sinterklaas en die opsturen via Whatsapp. Alle tekeningen komen terug in de voorstelling.  

De Pimp de Sint show is de grappigste, spannendste en vrolijkste Sinterklaasshow van Ernst en Bobbie. Een doldwaas Sinterklaas avontuur waarin alle bekende Sint-liedjes en Ernst en Bobbie hits voorbijkomen. En alleen deze keer komen Juf Roos & Gijs en Dirk Scheele ook op bezoek en zingen hun grootste hits 🎤.  

De Pimp de Sint show kreeg een 5 sterren recensie in de Volkskrant. Alleen op 5 december komt eenmalig deze voorstelling als Sinteractieve livestream bij jou thuis. Mis dit unieke 5 december-moment niet en maak dit mee met je hele gezin❤️. 

Hoe kan je meekijken? Via de link onder de Bestelknop (rechts op deze pagina) kan je voor € 8,50 een gezinsticket kopen. Je krijgt dan direct per mail een bevestiging van je aankoop. Op 5 december om 13:00 uur krijg je een link en een uniek wachtwoord dat je toegang geeft tot de voorstelling. Je volgt de voorstelling via je computer, tablet, smart TV of telefoon. Je kan tot een week na de voorstelling de show terugkijken 😄. 

Hoe kan je meedoen? Zorg dat je het programma Zoom op je computer hebt geïnstalleerd. Je ontvangt op 5 december om 13:00 uur de Zoom-link. 

Heb je een mooie tekening gemaakt voor Sinterklaas? Maak er een foto van en stuur die via WhatsApp naar nr. +31 6 51 48 48 26. De tekeningen zullen te zien zijn tijdens de voorstelling.

Gaat het Sinteractieve optreden door ondanks de Corona maatregelen? Ja, de livestream wordt gezien als een tv-uitzending en die mogen altijd doorgang vinden. De livestream gaat dus altijd door.

#ErnstBobbieenderest #JufRoos #DirkScheele