Simone Kleinsma, William Spaaij e.a.

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

wo 6 december 2017 20:15

Wachtlijst

do 7 december 2017 20:15

Wachtlijst

Dé biografische musical van het seizoen!

Maar liefst twee avonden te zien in Spijkenisse: de musical ‘Was Getekend, Annie M.G. Schmidt’ met een schitterende rol voor Simone Kleinsma als Annie M.G. Schmidt. Iedereen kent de bekende nummers als: ‘Op een mooie Pinksterdag’, ‘Margootje’ en ‘Vluchten kan niet meer’. En dit is slechts een klein deel van het ongelofelijke repertoire van Annie M.G. Schmidt. Annie M.G. schreef musicals, tv-series, boeken en gedichten maar wie was nu eigenlijk de vrouw achter de schrijfster? Daarover schreef Annejet van der Zijl de bestseller ‘Anna, het leven van Annie M.G. Schmidt’. De nieuwe musical ‘Was Getekend, Annie M.G. Schmidt’ is gebaseerd op dit succesvolle boek. Annie M.G. Schmidt blikt in dit verhaal, samen met haar zoon Flip (gespeeld door William Spaaij), terug op haar leven vol hoogtepunten maar ook dieptepunten. Het meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot dé schrijfster van Nederland.

Unieke ervaring: dineren in De Stoep!

Vòòr de voorstelling 'Was Getekend, Annie M.G. Schmidt', om 18.30 uur kunt u in de VIP-foyer genieten van een heerlijk buffet.

MENU

Waldorfsalade met walnoten en citrusfruit

Komkommer/meloensalade

Tomatensalade met bosui

Bladsalade met dressing en croutons

Vers gebakken brood met room- en kruidenboter

***

Wild stoofschotel

Kabeljauw met Hollandaise saus

Aardappelgratin

Hollandse spruitjes

***

Koffie/speculaasroom met chocolade kruim

€ 25,- per persoon (excl. drankjes)
_______________________________________________________________________
U kunt reserveren aan de kassa, telefonisch (0181-652222) of via de website*:

* Alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen. Vol=vol!

6 december is inmiddels vol, 7 december nog enkele plaatsen beschikbaar!

Er zullen op de avond van de voorstelling geen programmaboeken verkocht worden. Het programmaboekje voor deze voorstelling is wel gratis te downloaden via: www.programmaboekannie.nl

U kunt tevens een gedrukt exemplaar bestellen via de website: www.anniemgdemusical.nl. Hier is tevens het leesboek ‘Anna’ van Annejet van der Zijl in speciale musical editie te bestellen.