Silent Comedy

vr 6 mei 2022 20:15

Bestel

Verplaatste voorstelling. Verkoop al actief.

Een koptelefoon, vier rete grappige cabaretiers en het gehele theater als decor. Een totaalbeleving waar jij de controle over hebt!

Silent Comedy is dé nieuwe rete-grappige theaterervaring die je niet wilt missen! Deze unieke avond uit begint direct als je bij binnenkomst van het theater een koptelefoon op je oren krijgt met twee kanalen om tussen te switchen. Het comedy-feestje gaat verder tijdens de voorstelling, waarin vier stereograppige impro-cabaretiers en hun muzikaal begeleider om de aandacht van het publiek strijden. Het is pas uit met de pret als je je koptelefoon na de Silent Disco afterparty weer inlevert, met gloeiende oren én spierpijn van het lachen en dansen. Tijdens deze kruising tussen De Lama’s, Lucky TV Live en Silent Disco zit achterover leunen er dus niet in!

Je speelt een actieve rol bij hoe je de avond beleeft, want het publiek mag zelf de onderwerpen aangeven waar de grappen over gaan én kan voortdurend kiezen op welk kanaal op de koptelefoon wordt afgestemd. En geloof ons, switchen wil je, want stel je voor (#fomo!) dat je de meest hilarische versie van deze avond mist! Waarom lacht je buurman zo hard? Waarom staat die cabaretier zich zo uit te sloven? En waarom zit jij als enige tussen de mensen om je heen, nog op dat ene kanaal?

Met wisselende cast.
De cast is wisselend per editie en bestaat onder meer uit: Berit Companjen, Andries Tunru, Ruud Smulders, Tim Zeegers. Per editie is er een specifieke rol voor een meespelende multi –muzikant!

Pre party
Anders dan anders wanneer je naar het theater gaat krijg je bij Silent Comedy meteen bij binnenkomst al een koptelefoon uitgereikt. De show begint! Hierbij hoor je eerst een lekkere Silent Disco muziekje en ongeveer 30 minuten voor aanvang van de show komen de comedians naar de foyer en kun je op twee kanalen twee verschillende dingen horen. Een radioshow met Silent Disco en een comedyshow waarbij het publiek aangehaald wordt door de comedians.

Afterparty
Na de voorstelling mag de koptelefoon (op eigen keuze) nog even opblijven, er is namelijk nog een afterparty! Ook hierbij zijn er weer twee kanalen waar je uit kan kiezen. Op het ene kanaal is er een Silent Disco aan de gang waarbij twee comedians de gang maken. En op het tweede kanaal is er een nagesprek met het publiek, waarbij iemand geïnterviewd kan worden door een comedian.

 

www.silentcomedy.nl

Bekijk hier een filmpje van de technicus om een indruk te krijgen van Silent Comedy.

Lees hier de recensie van De Limburger