Sesamstraat Live!

Een Wereld Vol Fantasie (2+)

za 28 december 2019 14:00

Bestel

Het is feest in de bekendste straat van Nederland!

Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit naar het theater! Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen. Dus, laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan… in het theater voor deze gloednieuwe, fantasierijke familiemusical!

Eindtijd: ± 15:00 uur (geen pauze)

 

Het verhaal

Een spannend nieuw avontuur begint voor Sophie. Vandaag gaat ze verhuizen! Maar voor ze vertrekt, keert ze nog één keer terug naar haar favoriete plek: de rommelzolder. Op zoek naar een oud kinderboek, ziet Sophie plots een hele oude, mysterieuze koffer. Nieuwsgierig maakt ze de slotjes open.  Een lege zak koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder verhaal waarin alles kan én alles mag.

Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Want, bij Sesamstraat is het altijd feest!

Meet en greet in de foyer!
Ook in de foyer willen de Sesamstraatvriendjes natuurlijk uitgebreid met jou knuffelen en op de foto gaan tijdens de meet & greet.

Kom verkleed!
Op 10 november 2019 bestond Sesamstraat officieel 50 jaar! Het is een feest voor iedereen wereldwijd en dat vieren onze vrolijke Nederlandse Sesamstraatvrienden natuurlijk samen met jou in het theater. Bij zo’n bijzonder feest hoort natuurlijk een mooie outfit. Daarom nodigen Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie alle jonge bezoekers uit om verkleed naar het theater te komen als hun favoriete Sesamstraatkarakter!

Extra bij te boeken: Pannenkoeken & Poffertjesfeest. € 7,50 per persoon - pannenkoeken & poffertjes + glaasje siroop (aanvang 13.00 uur)

Op 10 november 2019 bestond Sesamstraat alweer 50 jaar. Een passende datum voor de première van nieuwste theatershow van Sesamstraat: Sesamstraat Live! – Een Wereld vol Fantasie. De eerste recensies zijn inmiddels binnen en het is duidelijk; deze voorstelling is een feest (der herkenning) voor jong en oud!

Musicalsites.nl
"Het verhaal is vrolijk en zit vol aanstekelijke liedjes en dansjes. Ook de leerelementen waar Sesamstraat om bekend staat komen in de theatershow terug. Cijfers, letters, kleuren, vormen alles komt aan bod."

Theaterparadijs.nl
"Sesamstraat LIVE is een vrolijke en actieve familievoorstelling voor iedereen. Jeugd en sentiment op een warme manier samengevoegd in een nieuw theateravontuur. Dus, laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan…"
Sesamstraat Live! - Een Wereld vol Fantasie is op zaterdag 28 december 2019 te zien in De Stoep. Reserveren via onze website of de theaterkassa (0181-652222)