Salsa Dans & Dip

DJ La Fruta Bomba en Salsadocent Ronald Thuvis

zo 23 okt 2022 15:00

Bestel

Theater de Stoep presenteert Salsa Dans & Dip!

Salsa Dans & Dip is het eerste zondagmiddagevent van het seizoen. Er volgen er dus nog meer!! De events vinden plaats in het theatercafé en foyer van het theater.

De zondagmiddagen zullen telkens een andere invulling hebben. Entree € 7,50 incl. drankje en hapje!

We trappen af op zondag 23 oktober van 15.00 – 17.30 uur met Salsa Dans & Dip; een heerlijke middag met DJ La Fruta Bomba en Salsadocent Ronald Thuvis.

DJ La Fruta Bomba draait heerlijke Salsa muziek; stilzitten is bijna niet mogelijk. Salsadocent Ronald helpt u op weg met de eerste beginselen op salsagebied. Enne… het hoeft niet, het mag. Gewoon luisteren en genieten van de gezelligheid mag ook. Maar voor wie wil – de dansvloer is geopend! Voetjes van de vloer en maak er een spetterende Salsa middag van! 

Noteer ook alvast de andere data van de zondagmiddagevents in je agenda: 11 december, 19 februari, 2 april en 7 mei! De invulling maken we op een later moment bekend. 

DJ La Fruta Bomba
DJ La Fruta Bomba is een DJ van Nederlandse bodem, die wordt beschouwd als een van de beste Cubaanse Salsa DJ's. Haar passie voor Cubaanse ritmes en hun (Afrikaanse) roots zijn verantwoordelijk voor haar repertoirekeuze. Naast het werken op Cubaanse feesten is ze ook actief als allround Salsa DJ, waar ze de dansers weet te verrassen met de heetste Salsa, Bachata, Merengue en Kizomba tunes. Alle ingrediënten voor het perfecte Latin dansfeest! 
  Ronald Thuvis
Instructeur en choreograaf LA-Style Salsa, Salsa Cubana, Bachata, Merengue, Zouk, Kizomba en Cha-Cha-Cha. In 1997 begon Ronald zelf met het geven van Salsa-lessen. Hoewel Ronald wel ervaring heeft met wedstrijddansen en het geven van dansdemonstraties, ziet hij zichzelf niet als wedstrijd- of showdanser. Het gaat hem meer om het sociale aspect; plezier in het dansen zelf en het contact met de danspartner.