Rupsje Nooitgenoeg (2+)

wo 17 april 2019 15:00

Bestel

Betoverende familievoorstelling met vier magische verhalen.

Wie kent het hongerige diertje niet? ‘Rupsje Nooitgenoeg’ van Eric Carle vertelt het verhaal van een rups, die zich overal doorheen eet. Hij eet, eet en eet tot hij zich ontpopt tot een mooie vlinder. Maar deze familievoorstelling draait niet alleen om het verhaal van het hongerige Rupsje Nooitgenoeg. Kleine en grote bezoekers worden ook nog meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard en het Eenzame Vuurvliegje. Een magische, ritmische voorstelling waarbij iedereen gegarandeerd met een grote glimlach op het gezicht het theater verlaat!

  

 

Repetities wereldse theatershow Rupsje Nooitgenoeg deze week gestart in Amsterdam!


Vanaf eind september in meer dan 60 theaters in Nederland en België


Hilversum, 11 september 2018 - In 2019 viert Rupsje Nooitgenoeg haar 50-jarig jubileum, nadat het boek in 1969, geschreven door Eric Carle, voor het eerst werd gepubliceerd. Dit jaar brengen Just4Kids en Mark van Ierssel de magische theatershow over het wereldberoemde rupsje, die reeds te zien was in onder andere Amerika en Londen, naar Nederland. De repetities zijn deze week gestart met een jonge getalenteerde cast: Ilse Klein Geltink, Kate Hoffman en Robin de Weert, onder regie van Kelly Albas. De eerste try-out vindt plaats op 29 september aanstaande.
De hartverwarmende theatershow brengt naast het altijd hongerige rupsje maar liefst 75 karakters uit vier bekende verhalen tot leven. Jong en oud worden door middel van licht, geluid en beeld ondergedompeld in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. De show belooft een feest der herkenning te zijn voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. De 75 kleurrijke poppen, de ritmische muziek en bijzondere licht- en geluidseffecten brengen groot en klein in verwondering. Van dit rupsje krijg je nooit genoeg!
De theatershow Rupsje Nooitgenoeg, geproduceerd door de Amerikaanse theaterproducent Rockefeller Productions, gaat op zondag 21 oktober 2018 in première in het Zaantheater en is daarna te zien in Nederland en Vlaanderen.