Ronald Goedemondt

Met knielende knikjes

wo 8 mrt 2023 20:15

Uitverkocht / Wachtlijst

Er sluipen grotere thema’s het kleine wereldje van Goedemondt binnen. Dat vindt hij niet prettig. Maar ja, hoelang kun je je blijven verzetten tegen een volwassen omgang met ouderschap, de toekomst en de dood? Vrij lang, zo blijkt. Er komt voorlopig nog geen einde aan het infantiele getetter en gehups van deze man. Foeteren, ageren,  verdoven, verzetten en negeren. Denkt hij nou echt dat hij het daarmee gaat redden? Nee, hij denkt helemaal niet dat hij het gaat redden.

Biografie
Ronald Goedemondt (Tegelen, 1975) werd twintig jaar geleden lid van de Comedytrain. In 2003 wint Ronald zowel de jury- als de publieksprijs op het Cameretten Festival.  Ronald wordt met zijn derde programma Dedication uitgeroepen tot Neerlands Hoop in 2008. In 2009 ontvangt Dedication een nominatie voor de Poelifinario en wint de dvd registratie Ze bestaan echt de Edison Comedy. In 2013 start het eerste seizoen van het BNN sketchprogramma Sluipschutters van Ronald en zijn collega’s Bas Hoeflaak, Jochen Otten en Leo Alkemade. In 2021 gaat zijn zevende theaterprogramma Numero Uno op televisie in première en sinds begin 2022 wordt het vijfde seizoen van de Sluipschutters uitgezonden. Op dit moment speelt Ronald zijn achtste voorstelling Met knielende knikjes.

Recensies

NRC ●●●●● - "Goedemondt verrast in een magistraal ‘Met knielende knikjes"

de Volkskrant ★★★★☆ - "Ronald Goedemondt toont in ‘Met knielende knikjes’ zijn meesterschap als komiek"

Het Parool - "Ronald Goedemondt klimt weer op zijn troon als koning van het vermaak"

Theaterkrant - "Op de kermis van Ronald Goedemondt is het goed toeven"

De Telegraaf - "Ronald Goedemondt goed als vanouds"

Scènes ★★★★☆ - "Goedemondt grossiert in grappen"

LET OP - ALLEEN VIA DE CLOSE APP!

Kaarten zijn alleen te gebruiken via onze Close app! Er wordt niet gewerkt met papieren tickets of e-tickets. U krijgt de kaarten een uur voor aanvang van de voorstelling in de Close app. Dit is een vereiste van de producent om doorverkoop te voorkomen. 

  • Zorg ervoor dat u uw mobiele nummer bekend is bij de reservering! De app koppelt met ons reserveringssysteem op uw mobiele nummer.
  • Na uw reservering ontvangt u een bevestiging per mail. Hier kunt u zien welke rij- en stoelnummers u heeft gereserveerd.
  • Mocht u de Close app nog niet gebruiken, download deze dan hier. De voorstelling komt na reservering in uw app te staan.
  • De kaarten ziet u nog niet in de app, deze verschijnen pas een uur voor de voorstelling, dus 8 maart om 19.15 uur.
  • Het is van belang dat uw telefoon een uur voor aanvang van de voorstelling in verbinding staat met het internet (via een mobiele internetverbinding of bijvoorbeeld onze gasten wifi) zodat de kaarten kunnen worden toegevoegd in uw app.