Renée van Wegberg

List, Shaffy & Piaf

wo 30 oktober 2019 20:15

Bestel

In LIST SHAFFY & PIAF zingt Musical Award Winnaar (2018) Renée van Wegberg wederom het rijke oeuvre van haar favoriete artiesten. Samen met een viertal topmuzikanten brengt zij het mooiste en beste uit het repertoire van o.a. Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf ten gehore. Uiteraard mogen de prachtige nummers die zijn geschreven door Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour en Mikis Theodorakis niet ontbreken. Dit keer speelt Renée van Wegberg geen rol, maar is ze te zien als zichzelf. Persoonlijk en kwetsbaar.

Haar theatershow trakteert het publiek op zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten en muzikaal vuurwerk. Dit doet zij samen met Billy Maluw (muzikale leiding), Job Greuter, Berry Janssen en André van Damme.

 

De pers over Renée van Wegberg -  LIST SHAFFY & PIAF 

🎶  “Van Wegberg zingt de afgewogen selectie uit die rijke muziekgeschiedenis met elan en passie en, het voornaamste, als zichzelf’’ – AD - ★★★★

🎶  “Renée van Wegberg maakt een verpletterende indruk als leading lady’’ – Theaterparadijs – ★★★★★

🎶  “Een eigenzinnig theaterconcert” – Theaterkrant

🎶  “Renee van Wegberg maakt van Zeg me dat het niet zo is en De verzoening ware kunststukjes” – Parool 

🎶  “De beste chansonnière uit haar generatie” – MusicaljournaalDe pers over Renée van Wegberg als Liesbeth List:

Renée van Wegberg ontving vorig jaar de Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical voor haar veelgeprezen rol als Liesbeth List.

“Ideale vertolkster”De Volkskrant

“Waarlijk superbe”AD

“Stralend middelpunt”De Telegraaf

“Magnifieke Liesbeth List”Elsevier

“Verbluffend goed”Het Parool