René van Kooten

Op zoek naar René

za 7 jan 2023 20:15

Bestel

René van Kooten, gevierd musicalartiest èn rockzanger, gaat samen met zijn publiek ‘Op zoek naar René’.

"Echt zonde dat je in musicals zit, want met jouw mogelijkheden zou je ook zanger kunnen worden." Deze beschouwing hoorde René eigenlijk net iets te vaak tijdens zijn 25-jarige carrière. En als je dan ook nog eens 50 wordt in hetzelfde jaar schreeuwt dit om een zoektocht, een queeste. Want wie is René eigenlijk? De musicalacteur? De rockzanger? Geschiedenisdocent? Of toch die brave huisvader?

Samen met een wisselende, bekende gastartiest, een swingende, rockende live band én het publiek gaat René op zoek naar het antwoord op deze vragen.

Zelfspot, humor, bekende liedjes uit René zijn carrière en interactie met de zaal zijn de ingrediënten van een theatershow die eigenlijk met geen enkele andere te vergelijken is. Met als basis de unieke stem en podiumpersoonlijkheid van deze musicalster, die zichzelf van al zijn kanten laat zien. Van musical tot rock en van breekbaar tot dikke party.

René maakt een reis langs zijn eigen (muzikale) herinneringen en voegt uiteindelijk, samen met zijn publiek er een nieuwe, onvergetelijke, aan toe.

 

Eindtijd: 22.40 UUR (Inclusief pauze)

Vrijdagavond 23 september is deze voorstelling in première gegaan. De recensies zijn stuk voor stuk geweldig!

Musicalsites ★★★★★: "...een heerlijke avond waarbij de veelzijdigheid van René volledig tot zijn recht kwam." en "een mooie bloemlezing uit het leven van René waarbij hij vergezeld wordt door 5 musici die stuk voor stuk plezier uitstralen tijdens deze voorstelling"

Musicalnieuws ★★★★★: "Alleskunner René van Kooten viert zijn jubileum op geweldige wijze" en 'Op zoek naar René is een heerlijke show, die wij zeker zelf nogmaals zullen gaan bezoeken en denken dat iedere musicalliefhebber zal smullen van deze show"

Musicalweb ★★★★: "muzikale reis door de carrière van René, dit varieert in allerlei soorten muziek van uptempo nummers tot intieme kleine nummers." en "een zeer geslaagde persoonlijke theatershow met een erg goede live band."

Theaterparadijs ★★★★: "Speels, relaxt en pure klasse!" en "De te verwachten hoogtepunten worden uiteraard schitterend neergezet"

Scenes ★★★★: "In de ruim twee uur die volgen toont de innemende Van Kooten zijn zangkwaliteiten en zijn veelzijdigheid. Je ziet hem intens genieten op het podium en het publiek geniet net zo hard met hem mee."

Musicalworld.nl