Queen The Music

za 9 okt 2021 20:15

Uitverkocht / Wachtlijst

Met special Guest - Charly Luske!

In de theatershow QUEEN The Music, staat de muziek van deze muzikale kunstenaars volledig centraal. Een negenkoppige band, met vier(!) topvocalisten (twee dames en twee heren) brengt een spectaculaire muzikale en visuele show. QUEEN The Music onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op originele wijze te vertolken en bevat veel nieuwe én verrassende uitvoeringen van het ijzersterke Queen repertoire.

Cindy Oudshoorn (Kayak en Symfo Classics), Timothy Drake (de beste Freddie Mercury vertolker van Nederland), Michelle Splietelhof én Kristian Salisbury zijn de leadvocalisten. Een speciale gastrol is weggelegd voor Linda Kinsbergen, die met haar ongelofelijke gelijkenis zowel qua uiterlijk als stem, de rol van Montserrat Caballé vertolkt in het epische Barcelona. 

Charly Luske is special guest bij een groot aantal van de shows van Queen the Music. Afgelopen seizoen was hij veelvuldig in de theaters te zien in The Story of George Michael maar ook de indrukwekkende songs van Freddy Mercury en zijn band schuwt hij niet.

Met tientallen hits in de jaren 70, 80 en 90, is Queen een van de succesvolste popgroepen in de geschiedenis. De band staat bekend om de muzikale veelzijdigheid, de gelaagde arrangementen, harmonieën en de krachtige liveoptredens. Het optreden tijdens Live Aid in 1985 werd verkozen tot het beste liveoptreden aller tijden.

In QUEEN The Music komen alle grote hits voorbij zoals: I Want it All, Play The Game, I Want to Break Free, Somebody to Love, Another One Bites The Dust, We Are The Champions, We Will Rock You, The Show Must Go On, Don’t Stop Me Now en natuurlijk Bohemian Rhapsody!

 

 

 

JACQUES J. D’ANCONA

pagina 27 | dinsdag 11 juni 2019 Dagblad van het Noorden

 

Kolkend stadion voor frontman Freddie

“Queen – the Music een sterke avond muzikaal theater waarin alle componenten programmatisch prima zijn vervlochten. Het is geen documentaire, maar een verzameling nummers die inzicht bieden in de dynamiek en de passie die het origineel kenmerken.”

“De kracht van deze show is dat er eigenheid en beleid aan kleeft.”

“Tegen de achtergrond van een functionele videowall gooit een ensemble van tien m/v zich erin. Doordacht geregisseerd in de constructie van de hoogtepunten, in afwisseling met beschouwende nummers.”

“Typerend voor de kwaliteit is dat de intieme ballads in vocaal treffende harmonieën verstild hun bestemming bereiken.”

 “De zaal reageerde als een kolkend stadion.”

QUEEN The Music - Een show met de grootste hits van een van de grootste bands ooit met vier ijzersterke vocalisten!

Met special Guest - Charly Luske

Charly Luske is special guest bij een groot aantal van de shows van Queen the Music!

Afgelopen seizoen was hij veelvuldig in de theaters te zien in ‘The Story of George Michael’, maar ook de indrukwekkende songs van Freddy Mercury en zijn band schuwt hij niet.

In QUEEN The Music, staat de muziek centraal. Een tienkoppige band, met vier(!) topvocalisten (twee dames en twee heren) brengt een spectaculaire muzikale en visuele show! 

QUEEN The Music onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op originele wijze te vertolken en bevat veel nieuwe én verrassende uitvoeringen van het ijzersterke Queen repertoire.

Cindy Oudshoorn (Kayak en Symfo Classics), Timothy Drake (de beste Freddie Mercury vertolker van Nederland), Michelle Splietelhof én Kristian Salisbury zijn de leadvocalisten.

Een speciale gastrol is weggelegd voor Linda Kinsbergen, die met haar ongelofelijke gelijkenis zowel qua uiterlijk als stem, de rol van Montserrat Caballé vertolkt in het epische Barcelona.

Met tientallen hits in de jaren 70, 80 en 90, is Queen een van de succesvolste popgroepen in de geschiedenis. De band staat bekend om de muzikale veelzijdigheid, de gelaagde arrangementen, harmonieën en de krachtige liveoptredens. Het optreden tijdens Live Aid in 1985 werd verkozen tot het beste liveoptreden aller tijden!

In QUEEN The Music komen alle grote hits voorbij zoals: I Want it All, Play The Game, I Want to Break Free, Somebody to Love, Another One Bites The Dust, We Are The Champions, We Will Rock You, The Show Must Go On, Don’t Stop Me Now en natuurlijk Bohemian Rhapsody!

QUEEN The Music brengt je een avond Queen zoals je nog niet eerder hebt beleefd!