Pipo de musical

Pipo en de Piratenprinses (4+)

za 2 juni 2018 15:00

Bestel

Sapperdeflap! Alweer de laatste voorstelling dit seizoen!

Vanaf september 2017 zijn de avonturen van Pipo de Clown op televisie te zien bij RTL Telekids. In 2018 reist het vrolijke circus-duo Pipo de Clown en Mamaloe de wereld rond in hun wiebelende Pipowagen en daarbij doen ze ook Spijkenisse aan. Samen met de klunzige Klukkluk zijn ze altijd op zoek naar de mooiste plekjes. Maar de Dikke Deur zit het drietal op de hielen en wil Pipo terug in zijn circus. Gelukkig weet die slimme Pipo altijd weer een plan te bedenken om de Dikke Deur te slim af te zijn. In ‘Pipo en de Piratenprinses’ neemt Pipo het publiek mee in een spannend, vrolijk en muzikaal theateravontuur.

Kom verkleed!

Kinderen die verkleed komen als circusartiest en zich inschrijven voor de verkleedwedstrijd maken kans op een leuke verrassing. Natuurlijk komen Pipo en zijn vrienden na afloop van de voorstelling naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet.

Kleur je mee? Download jouw Pipokleurplaat hier!

Lever jouw ingekleurde kleurplaat vòòr 28 mei 2018 in bij de kassa van het theater en maak kans op 2 vrijkaarten èn een Pipo dvd! (Alleen de winnaar krijgt bericht! Vergeet niet jouw gegevens in te vullen!)

 

Pipolied

ABC Lied

Taartlied