Pietje Bell

en de Bende van de Zwarte Hand (6+)

do 28 dec 2023 13:30

Bestel

do 28 dec 2023 16:00

Bestel

Een hartverwarmende familiemusical!

Ga mee op avontuur met Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand! 

Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten. Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag een doorn in het oog. Als op een dag een rijke zakenman besluit om een arme wijk te slopen, zodat hij er een groot hotel kan bouwen, komt Pietje in opstand. Waar moet haar vriendje Sproet dan gaan wonen? Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de bende van de Zwarte Hand op. Ze organiseren een grote circusvoorstelling om geld in te zamelen, maar doen dan een bijzondere ontdekking. Als de rijke zakenman lucht krijgt van hun plannen zet hij alles op alles om hen de mond te snoeren. Maar de bende van de Zwarte Hand laat zich niet zomaar wegjagen! Lukt het Pietje en de Bende van de Zwarte Hand om hun vriend Sproet te redden?

Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, leuke liedjes en het volgen van je hart.

Pietje Bell is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude. 

Na de voorstelling is er de kans om Pietje en haar vrienden te ontmoeten tijdens een meet & greet. Beleef een onvergetelijke avond of middag vol humor, nostalgie, vriendschap en leuke liedjes! 

Sluit jij je aan bij de bende van de Zwarte Hand?

Cast: Michael de Roos, Anne-Fleur van der Hoeven e.a. + een wervelende kindercast!

Klik hier voor het spotify album met liedjes uit de voorstelling

 

 

Eindtijd: +/- 14:45 uur (geen pauze)

Eindtijd: +/- 17:15 uur (geen pauze)

 Recensies

"plezier voor jong en oud door humor en chemie"Musicalsites ⭐⭐⭐⭐ (bekijk ook de première video)

"Pietje Bell en de bende van de zwarte hand is een vrolijke familie voorstelling. Ze zijn er in geslaagd om de oude verhalen een frisse en moderne inslag te geven zonder daarbij het karakter van de verhalen uit het ook te verliezen."ilovetheater ⭐⭐⭐1/2

"Kindercast steelt de show"Theaterkrant

Persbericht 


Cast nieuwe familiemusical 'Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand' brengt single uit

‘De Zwarte Hand’ is nu te beluisteren via Spotify

De cast van de nieuwe familiemusical 'Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand' brengt een single uit! Vanaf vandaag is ‘De Zwarte Hand’ te beluisteren via Spotify. De première van de voorstelling vindt plaats op 15 oktober in de Schouwburg Haarlem.

‘De Zwarte Hand’ is een vrolijk en energiek nummer waarin Pietje samen met Peentje, Blikkie en Engel de Bende van de Zwarte Hand opricht. Het nummer gaat over de kracht van vriendschap en het goede doen, door elkaar te helpen. Producent Rick Engelkes vertelt enthousiast: "We zijn zo trots op deze voorstelling en de muziek dat we dit nummer al voor de première willen delen. 'De Zwarte Hand' is een swingend nummer, waarmee we het publiek een voorproefje geven van ‘Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand’. Na de première volgt de rest van het album, zodat bezoekers de voorstelling thuis nog eens kunnen herbeleven, of zodat het publiek van te voren thuis al kan oefenen." De muziek is gecomponeerd door Fons Merkies en Laurens Goedhart, met liedteksten van Bruun Kuijt en Ammes Brandenburg. ‘De Zwarte Hand’ is nu te beluisteren via Spotify.

Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand