Opvliegers

Girls on Fire!

do 9 feb 2023 20:15

Bestel

De OPVLIEGERS zijn terug!

Na het overdonderende succes van de theatervoorstellingen “OPVLIEGERS”, komen de vriendinnen Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman met het leukste feel-good concert van het seizoen: Opvliegers Girls on Fire!

Een show vol bekende hits die élke vrouw kan meezingen zoals ‘I’m Every Woman’, ‘Respect’, ‘Girls Just Wanna Have Fun’ en ‘Telkens weer’, afgewisseld met hun zeer herkenbare, persoonlijke, ontroerende en hilarische verhalen.

Want hoe 50 zijn deze vrouwen eigenlijk? Hoe houden deze carrière moeders het vol in ‘a men’s world’? Hoelang kan Antje nog ontkennen dat ze in de overgang zit? Wat maakt Joanne zo’n hippe oma en is het waar dat Hilke worstelt met haar corrigerend ondergoed? Nooit gaven deze drie dames zich zo bloot.

Dus heb je zin om mee te zingen, mee te dansen, maar zeker ook om te lachen? Kom dan met  je vriendinnen (en beste vriend) naar Opvliegers Girls on Fire! Hét vriendinnen uitje van het jaar met Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman.

50+ and still on fire! (soms iets te veel, zet open dat raam!)

1 maand gratis Fit at Home voor de bezoekers!
Antje Monteiro heeft hiernaast ook het unieke sportplatform Fit at Home bedacht, het grootste thuissportplatform van Nederland. Zij wil alle bezoekers van Opvliegers 1 maand gratis lidmaatschap cadeau aanbieden. Een extra reden om de voorstelling met alle vriendinnen te komen bezoeken!

Na de voorstelling ontvangen alle bezoekers via de mail een vouchercode met uitleg hoe deze te verzilveren!

Bekijk hier het première verslag van Musicalworld.nl ★★★★

Theaterkrant - "Succes verzekerd met een cast en muzikale invulling als deze. " en "Regisseur en tekstschrijver Joep Onderdelinden, die ook eerdere delen van de Opvliegers-reeks op zich nam, houdt een strakke afwisseling aan. Als het even heeft geknald, is er ruimte voor verstilling."

Musicalsites.nl - "Opvliegers naar nieuwe hoogte gestegen" en "Deze eenakter neemt je mee in de wondere wereld van de vrouw en gaat geen onderwerp uit de weg. Het zangniveau gedurende de voorstelling is enorm hoog en de sketches zijn laagdrempelig en vermakelijk. Meezingen is wel onderdeel van het geheel."

Ilovetheater★★★★ - "Ze stralen en brengen de ene na het andere bekende nummer, wat luidkeels mee gezongen kan en mag worden door het publiek. Grote hits worden afgewisseld met leuke herkenbare verhalen over de overgang."

Theaterparadijs ★★★ - "Er werd veel gelachen, gedanst en gezongen. Dat is toch wat je wil als je met je vriendinnen een avond op stap gaat?"