Nashville Tennessee - Home of Country Music

Jordyn Mallory, Racehl Kramer en band

vr 14 februari 2020 20:30

Uitverkocht / Wachtlijst

De beschikbaar gestelde kaarten voor de Muziekserie zijn inmiddels uitverkocht. U kunt deze voorstelling alleen nog voor de Normale prijs reserveren. 

In de voorstelling Nashville Tennessee, Home of the Country Music krijgt het publiek een avond lang alle hits, de grootste successen en mooiste songs uit de rijke historie van de Country en Western van zowel toen als nu te horen.

Een live band, frontlady Jordyn Mallory – ook wel ‘Little Dolly Parton’ genoemd – en onze eigen Rachel Kramer, bekend van onder andere K-otic, brengen in ‘Nashville Tennessee - Home of the Country Music’ een aaneenschakeling van de mooiste songs en grootste successen uit de rijke historie van de country & western.
Jordyn is stand-in voor de serie Nashville, treed op met Dolly Parton herself en heeft de eer gehad concerten te openen voor Loretta Lynn, Crystal Gayle, Jake Owen, Eric Church, Emerson Drive, Ashton Shephard, Colt Ford en nog veel meer bekende artiesten. Naast haar schittert Rachel Kramer als solist. Samen met K-otic tourde zij jarenlang het land door, waarna zij als solo artiest haar eigen songs bleef uitvoeren.