Nashville Night

The road to Bluebird Café

za 28 oktober 2017 20:30

Bestel

Een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers.

The Bluebird Café is een klein cafeetje in Nashville Tennessee, op het eerste gezicht niet zo bijzonder. Tot je de verhalen hoort, dan weet je het, The Bluebird Café is een historische plek. Niet voor niets is het café het decor van de populaire dramaserie ‘Nashville’. Artiesten als Garth Brooks, LeAnn Rimes, Sheryl Crow, Rascal Flatts en Carrie Underwood ondervonden hun eerste successen in het Bluebird Café. Taylor Swift werd zelfs op 15-jarige leeftijd ontdekt tijdens een van de velen songwriteravonden en kreeg een platencontract aangeboden. Je zou het misschien niet verwachten maar regelmatig brengen artiesten als Kings of Leon, Steven Tyler (Aerosmith) en Dave Grohl (Foo Fighters) hun favoriete akoestische liedjes ten gehore. De muzikanten van Nashville Night zullen je het gevoel geven dat je zelf op deze historische plek bent. Dit met hits als ‘Tell me’, ‘I ain’t leaving without your love’ en ‘A life that’s good’ uit de serie ‘Nashville’.

Talenten gezocht!

Tijdens Nashville Night in DE STOEP en komt het Bluebird Café tot leven. Wij willen op deze avond opkomende talenten een podium bieden, net zoals in het echte Bluebird Café in Nashville. Dus ben jij een echte COUNTRY- en AMERICANA liefhebber en wil jij KANS maken om een nummer mee te zingen of te spelen op het podium tijdens dit concert? Geef je dan nu snel op! Stuur ons een kort filmpje (waarin jij jouw zang of speelkwaliteit laat zien), LET OP dit kan TOT 20 oktober aan communicatie@theaterdestoep.nl.

Special guest!

Rachel Kramer (bekend van o.a. K-otic) is special guest! Geïnspireerd door haar idolen Dolly Parton, The Dixie Chicks & Adele en vele andere NewCountry songs werkt Rachel momenteel aan een debuutalbum waar ze helemaal haarzelf in kwijt kan. En als special guest is ze dus een perfecte toevoeging aan Nashville Night waar alle bekende Americana- en Countrysongs voorbij komen.

Producent: D.M.P Productions

Muzikanten: Lesley van der Aa - zang, Michèle van der Aa - zang, Leon Priest - piano, Marcel Fisser - gitaar, Eric Coenen - bas, Arthur Lijten - drums en Wim van de Vliert - gitaar en zang

Regie-advies: Leoni Jansen

 

Eindtijd: 22:00 uur (inclusief pauze)