Nashville Night

The road to Bluebird Café

za 28 oktober 2017 20:30

Bestel

Een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers.

The Bluebird Café is een klein cafeetje in Nashville Tennessee, op het eerste gezicht niet zo bijzonder. Tot je de verhalen hoort, dan weet je het, The Bluebird Café is een historische plek. Niet voor niets is het café het decor van de populaire dramaserie ‘Nashville’. Artiesten als Garth Brooks, LeAnn Rimes, Sheryl Crow, Rascal Flatts en Carrie Underwood ondervonden hun eerste successen in het Bluebird Café. Taylor Swift werd zelfs op 15-jarige leeftijd ontdekt tijdens een van de velen songwriteravonden en kreeg een platencontract aangeboden. Je zou het misschien niet verwachten maar regelmatig brengen artiesten als Kings of Leon, Steven Tyler (Aerosmith) en Dave Grohl (Foo Fighters) hun favoriete akoestische liedjes ten gehore. De muzikanten van Nashville Night zullen je het gevoel geven dat je zelf op deze historische plek bent. Dit met hits als ‘Tell me’, ‘I ain’t leaving without your love’ en ‘A life that’s good’ uit de serie ‘Nashville’.

Producent: D.M.P Productions

Muzikanten: Lesley van der Aa - zang, Michèle van der Aa - zang, Leon Priest - piano, Marcel Fisser - gitaar, Eric Coenen - bas, Arthur Lijten - drums en Wim van de Vliert - gitaar en zang

Regie-advies: Leoni Jansen