Musical Shrek

Stichting MusicAll Spijkenisse

za 2 jul 2022 19:30

Bestel

zo 3 jul 2022 14:30

Bestel

SHREK
EEN VROLIJKE FAMILIEMUSICAL
Deze zomer brengt MusicAll Spijkenisse de vrolijke familiemusical Shrek naar Theater de Stoep! Tijdens deze onvergetelijke theaterbeleving voor jong en oud word je even getransporteerd naar de kleurrijke sprookjeswereld van Shrek. Gebaseerd op de gelijknamige film "Shrek" en vol humor is deze musical gegarandeerd een heerlijk avondje uit. Zoals je van een musical mag verwachten wordt er gezongen, gespeeld en gedanst in de mooiste kostuums op een prachtig gedecoreerd podium. Met vrolijke elfjes, pratende biggen en betoverende feeën wordt het publiek ook nog eens getrakteerd op een visueel feestje.

Over Shrek
De groene oger Shrek leeft al jaren alleen in zijn moeras nabij het koninkrijk Duloc. Op een dag verschijnen ineens allerlei sprookjesfiguren in zijn gebied, zoals Pinokkio, Assepoester, de Grote Boze Wolf en Roodkapje. Ze zijn uit Duloc verbannen door Heer Farquaad, een gemene heerser, die niks moet hebben van magische wezens. Shrek doet er alles aan om de sprookjesfiguren weg te krijgen uit zijn moeras en gaat op weg naar het kasteel van Duloc. Onderweg ontmoet hij een hilarische Ezel die Shreks zijde niet meer verlaat. Shrek spreekt met Heer Farquaad af om prinses Fiona uit een toren voor hem te bevrijden, in ruil voor alle rust in zijn moeras. Prinses Fiona blijkt echter een groot geheim te hebben...

Laat je meevoeren met het verhaal van Shrek vol humor en magie. Deze swingende musical wordt begeleid door een live orkest onder leiding van dirigent Freek Dicke.