Meneer Monster

De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen (5+)

zo 29 april 2018 14:00

Bestel

‘De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen’ is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Meneer Monster heeft deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling, vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen. De eerdere producties van Meneer Monster, ‘De Gruffalo’, ‘Fantastische Meneer Vos’ en ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept!’, stonden ook in De Stoep en waren een groot succes.

Einde: +/- 15:00 uur (zonder pauze)

Fantastische recensies:

*****-sterren van Theaterparadijs.nl: "een GEWELDIGE voorstelling!", "Het is in overtreffende trap een voorbeeld over hoe je grootst kunt spelen met minimale middelen en spelplezier kunt creëren voor zowel kinderen als volwassenen."

*****-sterren van musicalnieuws.nl: "Alle neurotransmitters springen spontaan de goede kant op. Echt iedereen moet naar De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen van Meneer Monster!", "Omdat dit de kracht is van theater. Omdat wie dit als kind mag zien heeft geproefd van waarom kunst, theater, verbeeldingskracht tot de mooiste dingen van het leven hoort en dat dat gekoesterd mag worden."